Hogy lehet ezt rendbe tenni?
Milyen megoldást keresel?
Anyósoddal kölcsönösen utáljátok egymást.
Nem mehetsz többet oda.
A pasid nem megy hozzátok, mert kert nélkül unatkozik.
Nem költöztök össze, mert nincs kiadó kertes ház....
Nem értem, mért ragaszkodsz foggal-körömmel a szüleivel való jó kapcsolathoz. Nincs dolgod a szüleivel.
Szóval 500 micsodátok van fejenként? És mit tanulsz?
Mért ne lehetne az albérletből valami, nyilvánvalóan van, aki a kertes házát is kiadja.
Akkor menjetek külföldre, bár ott se lesz kert, viszont nyelvtudás és életrevalóság szükségeltetik. Attól tartok, te az utóbbiaknak híjával vagy.
Kismillió kertes van neten, ami kiadó.
Aha, külföld. Ahány év alatt ti megkerestek annyit, amennyiért házat vehettek... addig hol laktok, az utcán, panelban? Még akkor is időbe telik bármi, ha hitelt vesztek fel.
Részben megértem a párod, illetve téged is.
Érthető hogy miért kérte hogy legyél náluk ( szülői házba). De egy dolgot meg kell értened, az pedig hogy senki sem szereti hogy a nyakukra járnak. Hiába ők ajánlották fel, így is úgy is te leszel a gonosz kislány a szemükben. És ezen tényleg csak úgy lehet segíteni hogy ha saját lábra álltok és össze költöztök. Hidd el hogy sokkal jobb lesz.
Én is úgy voltam vele, az albérlettel hogy jaj, kicsi, nincs kert. De muszáj volt költözni. Bár én nem jártam anyósom nyakára, de azt a nőt az is zavarta hogy 2 heti 1-2 napot ott vagyok.
De hidd el hogy sokkal jobb ott, kettesben a pároddal, mint egy anyósodnal aki ki nem állhat.
Bár ti még fiatalok vagytok, de jobban jártok ha ezt a lépést meg teszitek. Ha más nem, addig nálatok aludjatok, 1-2 napot kibir szerintem hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!