Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehet ezt rendbe tenni?

Hogy lehet ezt rendbe tenni?

Figyelt kérdés
Páromnak a szüleivel nagyon megromlott a kapcsolatom. Még gyerek korú voltam amikor megismerkedtünk a párommal. Nagyon sokat voltam náluk, ott aludtam napokat töltöttem ott. Alapvető dolgokat mint pl mosogatás meg felmosás megcsináltam. De ez kevés volt nekik, hogy segítsek többet meg stb stb igazából nem lényeg. Volt olyan, hogy haza mentem és csak estére mentem akkor az volt a baj, hogy nap közbe azért ott lehettem volna elpakolni a dolgokat meg mindent. Tehát ezek miatt mert "lusta" voltam megutáltak. Azóta nagyon sokat változtam. Minden reggel bevetettem az ágyat páromnak kaját csináltam teát vittem neki. Kertbe segítettem, mosogattam,söpörtem, felmostam,sütöttem főztem a páromnak minden nap! Egy jó ideg minden rendben is volt. Aztán túl sok volt nekik hogy minden este ott alszok és hogy pár napot hétvégén menjek haza mert ők szexelni akarnak.. Természetesen megtettem. Aztán kicsit kevesebbet jarkaltam már oda olyan heti 4-5 napot aludtam ott. Az alvason kívül nagyon nem voltam ott, ha igen akkor a kertbe palántáztam a párommal. És egyik reggel le lettem baszva, hogy semmit nem változtam csak kis ideig ment meg hogy a poharamat miért nem viszem be a szobába, nagyon sokat vagyok ott,meg hogy ne testőrködjem a fiúkat ha kell neki ott van az apja (ezt nem a párom mondta nekik mielőtt valaki kombinál) és most addig fajult a dolog, hogy nem szeretnének engem ott meglátni meg stb. Az tény, hogy nem normálisak meg utálom és utalni is fogom őket. De! Tudnák ezen valahogy változtatni hogy úgymond ne 'tiltsanak' minket egymástól? Nagyon szeretjük egymást a barátommal de nagyon rosszul esik neki hogy folyton csak a szart kapja a szüleitől, hogy megint velem van meg szakitson velem stb. Nem nagy kedvem lenne velük ez után koketalni. De látom a páromon hogy nagyon csalódott, hogy így alakult a kapcsolat a szülőkkel. És azért szegényem minden irányból kapja a savazást én is mondom neki ők is mondják. És ennek véget szeretnék vetni ha tudok mert nem szeretném ha ki készülne miattam meg a hülye szülei miatt.

2023. máj. 4. 21:57
 11/91 A kérdező kommentje:
#8 annyi volt megbeszelve nem annyi lett belőle hanem maradt az hogy 2-3
2023. máj. 4. 22:54
 12/91 anonim ***** válasza:
64%
A párod válasszon vagy te vagy ők.
 13/91 anonim ***** válasza:
97%

"Nagyon sokat voltam náluk, ott aludtam napokat töltöttem ott."

"Aztán túl sok volt nekik hogy minden este ott alszok"

"Aztán kicsit kevesebbet jarkaltam már oda olyan heti 4-5 napot aludtam ott"

Te normális vagy?

"most addig fajult a dolog, hogy nem szeretnének engem ott meglátni"

Teljesen megértem a szülőket.

14/91 anonim ***** válasza:
100%
Rá akaszkodtál a családjukra, lehet a párod se akar megbántani. Ez rengeteg idő és a kicsi is ami 4-5 nap. Nem szabad ennyit másnál lenni. Jó hogy segíteni befogtak ha állandóan ott voltál még ha alvás akkor is.
2023. máj. 4. 22:55
 15/91 anonim ***** válasza:
97%
Az a párod baja, hogy nem szeretnek, neked nincs vele dolgod, azzal tudod a legtöbbet (vagyis az egyetlen dolgot) tenni az ügy érdekében, ha többé feléjük se nézel.
2023. máj. 4. 22:57
 16/91 A kérdező kommentje:
#10 igazából lehetne itt magyarázkodnom de csak annyit mondok, hogy a barátom akarta az elején így. Ő szoktatott oda ő mondta hogy hozzak oda cuccot. Én meg olyan gyerek eszű voltam hogy nem gondoltam hogy ez baj. Nagyon tapadós volt az elején a párom neki köszönhető ez.
2023. máj. 4. 22:58
 17/91 anonim ***** válasza:
79%

Nem-nem....

Nem a párod a hibás a kialakult helyzetért, hanem te.

2023. máj. 4. 23:00
 18/91 anonim ***** válasza:
97%
El nem tudom képzelni, hogy a szüleidnek sem tűnt fel, hogy a viselkedésed nem elfogadható.
2023. máj. 4. 23:02
 19/91 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem megy át hozzád a pasid? Mondjuk úgy heti 5-6 éjszakára. Egy kicsit a te családod is élvezhetné a helyzetet.
2023. máj. 4. 23:03
 20/91 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy mért alakult ki, most abba kell hagyni. Te hol laksz? A saját szüleid nem mondják, hogy ne lógj idegenek nyakán?
2023. máj. 4. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!