Amikor először találkoztál a párod szüleivel hogy zajlott?
Figyelt kérdés
Mennyire izgultál? Mennyit beszélgettetek az elején? Miket kérdeztek?2023. márc. 2. 14:12
11/14 NTBS válasza:
Sokszor volt ilyen. Változó. Akadt, aki kedves volt és előfordultak bunkók is.
12/14 anonim válasza:
Párom szüleit ismertem már előbbröl. Ahogy összejöttünk, 2 nap múlva volt a szülinapja ahol én is ott voltam. Jó volt a hangulat, kicsit izgultam, de nem volt vészes. Azóta eltelt yöbb mint 7 év és a viszonyunk nagyon jó.
13/14 anonim válasza:
24/f vagyok. Soha nem csináltam ebből nagy ügyet. Nem öltöztem másképp, hogy szoktam. Az előző kapcsolatomnál még villanyszerelőként dolgoztam ès melós ruhában jelentem meg, mert elhúzódott a munka ès nem volt időm haza menni átöltözni. Persze ott nálunk átöltöztem. Jól sült el.
Szóval igazából mindig csak magamat adtam. Ès ezt javaslom mindenkinek.
14/14 anonim válasza:
Két-három hete lehettünk együtt,és mentünk ajtót/ablakot venni egy másik városba, ami fel úton volt a szülei felé. Így úgy gondolta,hogy menjünk el a szülői házhoz,bemutat nekik. Emlékszem nagyon izgultam, az úton. Nem jelentette be előre, egyetlen dolog miatt,mert akkor ám nagy felhajtást csináltak volna ( az anyukája és a mamája is ). Kedvesek voltak, és örültek :). Ennek már 3 éve azóta is együtt:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!