Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Más sem mer elmenni mosdóba,ha...

Más sem mer elmenni mosdóba,ha pl az anyóséknál van?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy csak egyedi dolog-e ez,vagy más is így van,de nem merek idegen helyen elmenni mosdóba, inkább bepisilok. 27/n
2023. febr. 18. 12:53
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
85%
Inkább lepisálod a kanapét, mert kellemetlen mosdòba menni? Fertőzést vécén nem kaphatsz el, akkor sem, ha koszos, vagy legalábbis nem ültem még ùgy vécére, hogy a hüvelyemet érintette volna bármi is, többet kellene kezet mosni, aztán magadhoz nyùlni. Butus....
2023. febr. 18. 19:02
 32/40 anonim ***** válasza:
83%

Én senkinél sem tudok, csak otthon.

De nálam ez szociális fóbia, nem a fertőzésektől félek.

Már nekem is megfordult a fejemben, ha lenne párom, nem mennék a szüleihez.

De alapvetően sem megyek senkihez hosszabb időre.

2023. febr. 18. 22:59
 33/40 anonim ***** válasza:
21%
Én el merek menni anyóséknál wc-re, csak nem teszem, mert nagyon is jól ismerem a takarítási szokásait. Mindig van nálam egy üveg tisztaszesz, rálöttyintem a wc papírra, 2x körbetörlöm és úgy rá merek bárki wc-jére ülni.
2023. febr. 18. 23:36
 34/40 anonim ***** válasza:
32%
A wc-n NEM lehet fertőzést összeszedni. Ha neked sikerült, akkor egyszerűen szr a személyes higiénéd, pl nem mosol kezet, nem jól ötörlsz, menzeszkor pl nem tisztán teszed fel a tampont, etc.
2023. febr. 19. 08:42
 35/40 anonim ***** válasza:
78%
34; sajnos lehet, pl. Cseppfertőzéssel terjedő vírusfertőzést simán
2023. febr. 19. 08:50
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretek idegen helyen wc-re menni, főleg nem nagydolog miatt. Pl. hiányzik nekem a nyugodt környezet, meg sok helyen pl. le akar esni a wc-deszka, vagy elcsesződik a tartály, ha rendesen lehúzom. De hogy inkább becsinálsz, mint hogy elmenj, az már mégiscsak túlzás.
2023. febr. 19. 18:06
 37/40 anonim ***** válasza:
68%
Az sokkal érettebb dolog ha bepisilol.
2023. febr. 19. 22:09
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Max attól félek milyen állapotokat találok ott, nem a legtisztább emberek. De mindegy, nem ülök rá az ülőkére, aztán nincsen baj.
2023. febr. 19. 22:46
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Én se megyek el anyóséknál csak ha tényleg nem bírom tovább. Koszos az egész fürdő. Meg mondjuk az egész ház, de mindegy is.
2023. febr. 20. 20:42
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Régebben elmentem, de szaros volt a wc csésze, inkább fröcsögött sz@r volt oda száradva. Aztán az evő eszközök meg poharak is mind ételmaradékosak voltak, meg amikor a kislányom mászni kezdett, hát miket szedett ki az asztal alól, penészes keksz ilyesmi fúj azóta nem megyek a lakásba se!
2023. ápr. 14. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!