Más sem mer elmenni mosdóba,ha pl az anyóséknál van?
Gyermekkor - anális korszakban történt trauma.
Gondolom uncsi leszek, de irány a pszichológus.
Most komolyan? Tini lányként a 90-es évekbe én speciel olasz wc-knél voltam így. Ott nem volt semmi csak egy lyuk a padlón, de mindig attól féltem hogy belepottyanok. Ezért nem túráztattam magam csak benzinkutaknál, de közbe vettünk boltba egy liter tejet amit meg is ittam szépen és Olaszországtól egészen a magyar határ utáni első város benzinkútjáig nem is mentem wc-re. Pedig az olasz és a szlovén határnál mehettem volna, míg a vámosok ellenőrzést tartottak, de a szemeim előtt lebegett az a lyuk a padlón wc papír nélkül és inkább hanyagoltam, mert elment a kedvem a wc-zéstől. Aztán ébredés után a magyar város benzinkútjának wc-jébe beszabadultam és kb. 10 percig a wc társaságában voltam, és értékeltem az angol wc áldott tulajdonságait és a wc-papírt. Azóta se tartogatom ha menni kell menni kell! Te meg ezen parázol?
Majd visz a szükség
Minden tévhit ellenére vécéről komoly fertőzést normális használat mellett nem lehet összeszedni. Ha összeszedtél valamit, az azért van, mert b....szol kezet mosni hugyozas előtt, vagy rossz a törlési technika.
De ez mindegy is, 27 évesen még egy kamukérdező se legyen ezen a szellemi szinten. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!