Tényleg be kellene jelenteni anyóséknak előre ha jön hozzánk valaki?
Az ANYÓSÉK házába CSAK AKKOR hívhatsz valakit, ha ö is beleegyezik. Ugyanis te ott csak VENDÉG VAGY!
Másrészt épeszü ember NEM KÖLTÖZIK az anyóshoz (a saját anyjához sem, mert a párjának az anyósa), ebböl ugyanis CSAK konfliktus meg veszekedés lesz!
Mivel náluk élsz, ezért igen, engedély nélkül ne hívj oda senkit.
El kellene költözni, mert ebből csak egyre több konfliktus lesz.
KÉtféleképpen lehet megközelíteni: decensen vagy öntörvényűen.
Decens, alárendelt: igen én vagyok a vendég, örüljek, hogy itt lehetek, behúzom fülemfarkam.
Öntörvényű: szarok bele, mint vaúz az anyós, nyilván olvasta az anyósok könyvében, hogy kötelező scheggfejnek lenni, de én úgyis leugatom.
:D
Namost komolyabbra fordítva: valahol a kettő között. Azért csak, mert valaki segíti a fiatalokat abban, hogy engedi az ottlakást, az azért nem jogosítja fel arra, hogy totál akarnok, erőszakos, ellenséges és scheggfej legyen. Persze, természetesen a fiatal legyen tisztelettudó, de azért a családtag fogadási vendégség eléggé életszerű, így a fiatal igazán kiállhat magáért.
"Persze, természetesen a fiatal legyen tisztelettudó, de azért a családtag fogadási vendégség eléggé életszerű, így a fiatal igazán kiállhat magáért."
Ja. Az x éves gyereked se állít be jó esetben valakivel anélkül, hogy minimum szólna róla. Már, ha nevelve van, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!