Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg be kellene jelenteni...

Tényleg be kellene jelenteni anyóséknak előre ha jön hozzánk valaki?

Figyelt kérdés
Jelenleg több mint 2 éve anyósékhoz költöztem mert még nem állunk úgy anyagilag hogy külön tudjunk menni. Mi fennt vagyunk a konyha viszont lennt közös. Mondhatjuk hogy egy légtérben élünk. Amióta ideköltöztem és megszületett a gyerekünk nem igazán jöttek ide anyukámék, tesómék látogatni. A babalátogato óta néha néha anyukám jön meg régebben mikor még kicsi volt a gyerekünk tesóm jött. Szüleim mindig azt szerették volna menjünk külön mert látják én se szeretek nagyon itt meg anyósómmal mára már nagyon sok a konfliktus. Anyósomék sincsenek nagyon jóban a szüleimmel tesoimmal így akkor mertem mindig hívni őket ha épp egyedül vagyok itthon vagy férjemmel. Volt köztük az elején veszekedés is mikor a baba megszületett meg mikor még terhes voltam. Anyós nagyon megsértődött és azóta az egész családomat meg már engem is utál. Zavarja ha a tudta nélkül jön ide pl anyukám, tesóm bárki a családból. Viszont én már nem szívesen mondom el neki mert sose tetszik neki. Másnál akik anyósékkal laknak ez h működik? Anyukámék így kb 2 hetente pár órára látják csak az unokajukat.
2022. máj. 14. 14:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
93%

Szóval nem gondolod, hogy meg kéne kérdezni? Holott te is vendég vagy ott. Érdekes, elköltözni nem volt pénz de gyereket vállalni igen?

Én anyósodék helyében már kiraktalak volna purgyéstól, mint azt a bizonyos macskát.

2022. máj. 16. 16:31
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Talán vihetnéd te a gyereket anyukádhoz, hogy lássa.
2022. máj. 16. 16:34
 23/25 anonim ***** válasza:
91%
Oszt még hány évig terveztek ott lakni?-no és még hány gyereket fogsz oda szülni? Tedd össze a két kezed, hogy a nyugodt idős koruk helyett, titeket kerülgetnek. És igen, szólnod kell. Tudod mit?-ha látni akarják a szüleid, testvéred a gyereket, te vidd oda.
2022. máj. 19. 10:31
 24/25 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem anyádéknál laktok?
2022. máj. 19. 10:51
 25/25 anonim ***** válasza:
95%

24es vagy miért nem albérletben? Gondolom a mama háza arra jó hogy a nyakán élősködjenek meg potyogtassák a purgyékat halomra.

Komolyan, pofám leszakad. Neked 0 jogod van oda bárkit is hívni, sőt, még annál is kevesebb. Mi lenne ha nem csak élősködnétek hanem fel is nőnétek ha már gyereketek van?

2022. máj. 19. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!