Ki mennyi ideig élt anyóséknál?
Én ezt a férjemmel nyilván megbeszélném. Elmondod neki mi a baj, ugyanezt amit ide írtál. Ennyire egyszerű.
Aztán keressetek megoldást.
Mivel neked most nincs munkád, elég korlátozottak a lehetőségek. Baba váró hitelt javasoltam volna, de kilove.
Te szüleidhez nem mehettetek volna?
Egyetlen megoldás ha ez tényleg zavar, hogy albérletbe mentek.
Másik plusz amit így offban hozzá fűznék, hogy mi az hogy a férjed nem pakol el, ha hazaér a munkából? Pici babával se fog du foglalkozni mert ő nap közben dolgozott?
Lesz itt még más baj is, nem csak az hogy nem takaríthatsz..
Miért nem akart albérletbe menni addig?
Sokan mondják pénzkidobásnak, de én úgy gondolom hogy ha az a kb. 80ezer ft (itt kb ennyi egy szép, frissen vagy pár éve újított lakás) plusz költség az ára annak hogy KETTEN élhessünk a párommal, hogy senki más ne szóljon be a dolgunkba, úgy mászkáljunk, rendezkedjünk ahogy akarunk akkor legyen.
Persze más az ha nem jönnétek ki a fizetéséből, de nem volt írva hogy miért nem akarna :)
Értem!
Szóval kaptatok egy komplett emeletet és azért szemét az anyós, mert azt mondja pihenjél!
Tehát gyakorlatilag egy fizetésből éltek, jön a gyerek és te saját házat akarsz az üres zsebeddel, a semmire!
Nos roppant egyszerű, mondd meg az anyóséknak, hogy tűrhetetlen ahogy viselkednek és takarodjanak a házból, mert neked 2 hónap után eleged van, hogy meg akarnak kímélni!
5os
Amúgy kajak... gyereket vállalnak a semmire, a csajnak egy forintja, kapnak egy emeletet, az anyós nem hagyja takarítani és fel van háborodva. 0 fttal a férje fizetéséből elvárná a saját otthont, mert ő terhes :DDD nagyon jó
Miben korlátoz?
Azt mondja, hogy kíméld magad, erre te engedelmesen lehuppansz a fenekedre, vagy elvágódsz aludni?
Mi vagy te 5 éves?
"Köszönöm Bözsi néni, nagyon aranyos, de nem vagyok fáradt! Szeretnék haladni, mert soha nem leszünk kész!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!