Ki mennyi ideig élt anyóséknál?
Figyelt kérdés
Én lassan 2 hónapja költöztem férjem szüleihez, és nyárra érkezik az első baba. Kénytelen voltam ide költözni, mert próbaidő alatt elküldtek és így férjem fizetésére vagyok utalva. Szerettem volna nagyon külön életet kezdeni mert azelőtt se szerettem ide jönni napokra. Kezdünk itt fennt berendezkedni festés után, de sajnos nincs külön bejárat így sokszor felmászkálnak anyósék. Férjem a napokban a sok pakolás után mondta, hogy ő 3 évig biztos nem fog költözködni mert fárasztó. Én nagynehezen miatta áldozatot hoztam hogy ideköltöztem, de arról volt szó hogy 1 max 2 év, mert addigra csak lesz pénzünk elköltözni. Albérletbe mehettünk volna de nem akart sose. Kezdetekben úgy éreztem nem lesz semmi baj, mivel hagynak majd úgy élni minket ahogy szeretnénk. De egyre többször mondja anyós, hogy pihenjek, nehogy megerőltessem magam, nem kell takarítanom, tenni, venni. Oké, hogy félt de így egyre jobban azt érzem, hogy korlátoz, tiszta kupi van még fennt és férjem ha hazaér úgyis tudom hogy sosincs kedve rendet rakni végre. Csak akkor tudok normálisan itt kitakarítani, ha totál egyedül vagyok. Sajnos ez viszont nagyon ritka mert valaki mindig itthon van mostanában. Így meg én nem érzem otthonosan magam. Szüleimnél mindig tehettem azt amit szeretnék, jó is volt a közérzetem, de itt azért még mindig feszengek .2020. ápr. 15. 13:21
31/33 anonim válasza:
Nem laknék velük. És ha inkább külön él tőled a férjed, mint közös albérletben, az is elég necces nekem. És még a baba is jön...
32/33 anonim válasza:
3 hónap aztán rájöttünk hogy müködik párommal az együttélés (ezzel egyidöben arra is hogy anyóssal nem) és elköltöztünk :)
33/33 anonim válasza:
Tehát, házasok vagytok, de nem éltetek még együtt és nemsokára szülsz. Fú, gratulálok, megalapozod a gyerek jövőjét. Másodszor. Nincs munkád, anyósék befogadtak, a férjendek ez így kényelmes. Nem vagy jelenleg jó alkupozícióban, szóval vagy megszoksz, vagy megszöksz, ahogy mondják. Harmadrészt, itt nem te hoztál áldozatot elsősorban, hanem anyósodék, hogy befogadtak, tudva hogy oda fogsz szülni, szóval hónapokig hallgathatják majd a gyerek ordítását éjszakánként, idős korukra nyilván ez volt minden vágyuk. Negyedrészt, az a pali, aki azt mondja nem megy albérletbe, csak sajátba, addig meg lakik anyunál, na az sose fog elköltözni onnan, ssoe lesz sajátja, mert miért is lenne, mikor anyu főz rá, mos rá, takarít utána. Ezen ő nem fog változtatni, mert úgy néz ki anyu fontosabb neki, mint te. Én átgondoltam volna ezt a gyerek témát. Hosszú boldog életet azt nem jósolok nektek, mert az anyóssal való együttélés az esetek 90%-ában válással végződik. Nekem a férjem a múltkor hozta fel, hogy vehetnénk egy ikerházat, mert akkor nem kéne banki hitel, anyós is bedobná az övét közösbe, úgy ki tudnánk fizetni hitelmentesen, de akkor a ház felében anyós laknak. Mondtam neki, ezt sürgősen felejtse el, szeretem anyóst, de hogy egy telken éljek vele, azt kizártnak tartom. Inkább spóroljunk még pár évet, lakjunk addig albérletben, de anyóssal én össze nem költözök. Pedig mondom, nincs rossz viszony köztünk. A férjem felfogta, azóta nem hozta fel a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!