Ki mennyi ideig élt anyóséknál?
Na, kérdező a falka összefogott és ítéletet hozott. Neked annyi! :D
Én 3 hónapot bírtam a sárkánynál. 1 és 2 félszobás lakásban, alkoholizmusban megrokkant, öngyilkossággal évtizedekig fenyegető és magát akasztgató após, tenyeres-talpas, dirigáló, ordibáló, rosszindulatú banya.
Szerencsére a férjem is kikészült annyira, hogy el akarjon jönni.
Albérletbe mentünk, a gatyánk ráment 6 évig, mire összejött a saját, de megérte.
A férjem anyja és szerintem a te anyósod is maga mellett akarja tudni, a kisfiát.
A különbség az, hogy a te férjed jól érzi magát ebben a helyzetben.
A terhesség jelen szituban nem releváns, mert gondolom a járvány miatt lettél munkanélküli, a férjed viszont soha nem akart albérletbe menni, majd sajátba. Aha...
Ez a pali az életbe nem fog sajátba menni, mert nem is akar! Én a helyedben ultimátumot adnék az óriáscsecsemőnek, hogy vagy mentek együtt a szüleidhez, ahol szűkösen de nyugalomban lehettek, vagy csak te költözöl vissza.
Amúgy nagyon nem jó ez a feszkó egy terhesnek, ezt szülésznőként írom és ha a gyerek meglesz ez csak rosszabb lesz, ezt meg empatikus nőként írom.
Én 2 évig éltem kényszerből, de köszönöm elég volt. Ennyi idő kellett mire lett stabil munkahelyem és lett annyi pénz, hogy a párommal albérletben menjük.
Mondjuk szerintem elég elég elhamarkodottan éltek. Egyrészt úgy házasodni, hogy nem laktatok együtt az egyik legnagyobb hülyeség. A másik, ha anyagilag tehetitek, akkor albérlet, de ezek szerint kifogtad mama pici fiacskáját. Hidd el ebből még lesz gond. Amúgy az mivel lett volna jobb, ha a te szüleidhez cuccoltok (lakásmérettől függetlenül)?
Aztán még ottvan a leendő baba is. Szerintem anyósodék se úgy képzelik idősebb korukat, hogy munka után még azt hallgassák hogyan bömböl a gyerek.
Nálunk az volt a legrosszabb, hogy nekünk csak egy szoba volt és minden közös. Nem tudtam úgy főzni, mosogatni, mosni, ahogy akartam...stb. Na más most ha neked külön könyhád, fürdőd van, tedd össze a két kezed, mert ennyivel könnyebb. A saját lakrészeteket alap, hogy rendben tartod, itt anyósnak túl sok beleszólása ne legyen, a közös helyiségekről, meg hagyd, hogy ő döntsön. Így is elég jófejek a férjed szülei, hogy belementek ebbe, mert ha már egy "idegennel" laksz együtt, akkor egy jóízűt nem tudsz fingani a saját házadban/lakásodban, ami hosszútávon mindkét félnek megerőltető.
"Én 3 hónapot bírtam a sárkánynál. 1 és 2 félszobás lakásban, alkoholizmusban megrokkant, öngyilkossággal évtizedekig fenyegető és magát akasztgató após, tenyeres-talpas, dirigáló, ordibáló, rosszindulatú banya."
Azert a te helyzeted egy kicsit nagyon mas, a kerdezo "sarkanyanak" eddig olyan bunei voltak, hogy kialakitott nekik egy kulon lakreszt + felajanlotta a segitseget a kismamanak, illetve mondta, hogy kimelje magat, amit a kerdezo a maganaletebe torteno sulyos beavatkozasnak elt meg. Ami ertheto is lehet, de akkor megis mi a fenenek vallalt gyereket csupasz seg*el, amikor tudta, hogy a lakhatasuk nincs megoldva? Nem a falka fogott ossze, csak a valaszadok tobbsege ugy latja - raadasul a meny nezopontja alapjan - hogy itt bizony nem az anyos ul forditva a lovon...
Nem vagyok anyós és soha nem is leszek.
De ha valaha ilyen szándékom lett volna, akkor itt a Kérdezőt és egyeseket olvasva inkább én is alkoholista lettem volna, miközben akasztom fel magam, mint a 21-es retyerutyája, a pinányi paneljükben, ahova befogadták a szerencsétlenek.
Ráadásul még értelmezni sem tudnak, csak firkálják a hülyeségeket, csak hogy ők is böfögjenek valamit a maguk primitív módján!
Hogy lehet összehasonlítani a Kérdező helyzetét bármilyen másikkal???? Neki az a baja, hogy túl jó dolga van!
Ne tegyetek már úgy, mintha a kérdező az utcáról összeszedett hajléktalan lenne, akinek a jótét lélek anyós fedelet adott a feje fölé.
Ha a banyát a jó szándék vezetné, akkor azt szeretné, ha a gyereke és annak a családja, önálló felelős életet élne.
De maga mellett tartja a csecsemőkorban rekedt fiát.
Minden normális szülő elengedi a gyerekét, ez az élet rendje.
Ha jószándékkal adta ezt a lehetőséget, akkor mit dumál bele, hogy mit csinál a kérdező?
A fia miért nem akar önálló életet és miért nem segít a terhes feleségének?
Tiszta sor, hogy nem egészséges az anya-fia kapcsolat.
Akik itt acsarkodnak és a beledumáló anyósnak adnak igazat maguk is anyósok vagy elnyomott szerencsétlenek, akik itt élik ki a frusztrációjukat?
Nem értitek, hogy senkinek nincs joga beledumálni a másik életébe, olyan alapon mert megengedte az ott lakást?
Ez nagyon beteg uralkodó magatartás! Ha meglesz a gyerek még rosszabb lesz.
Te nyilván nem vagy normális!
Mióta "beledumálás" egy családban, hogy "Pihenj egy kicsit" meg "Ne erőltesd meg magad!"
Ugyanis eddig ezeket tudta a Kérdező felróni.
Egyébként milyen proli dolog "lebanyázni" egy édesanyát, aki eddig nem tett semmi rosszat?
Keress fel egy pszichológust a lelki nyomoroddal és próbálj kulturált választ adni, a konkrét kérdésre!
Egyébként fura, higy eltűnt a kérdező, pedig én tényleg kíváncsi lennék arra, hogy hány évesek és miért laktak külön házasság után is, vagy hogy volt ez? És mikor jön a baba, hány hetes, esetleg csak amiatt vette el a fiú, mert teherbe ejtette?
Nem kerek ez a történet.
26
Benned nyilvan komoly nyomot hagyott a banyad. A kerdezo es ferje gyereket vallaltak ugy, hogy a lakhatasuk nem volt megoldva. A banyaja erre - mivel egyikuknek sincs lakasa - felajanlotta, hogy lakjanak naluk, gondolom ingyen, max rezsipenzert. Egy kulon emeleten, relative onalloan. Ez neki nem jo, mert o mar most sajat lakast akar, igaz ehhez a mehen kivul eddig nem sokat tett hozza, mar bocsanat. A kerdezonek meg az a baja, hogy nem tud kipakolni, mert a banyaja azt mondja, hogy pihenjen (???!). Mar ezt se ertem, de mind1. Kerdeznem: minek kell ugy gyereket vallalni, ha nincs otthon neki, csak a banyadhoz mehetsz, akinel meg utalsz lenni? Nyilvan tudta jol, hogy a szulei lakasa kicsi. Hogy jon ehhez az, hogy a ferje anyja ne hagyja levalni a gyereket??? Mert tetot adott a fejuk fole? Ez a nagy bune? :D a pasi nemtom milyen, nyilvan nem valami onallo, de ez mar a kerdezo baja. Jol elszurtak a korai gyerekkel, de ez nyilvan az anyos hibaja :DDD kulon koszi, hogy mindenkit lepontozol aki normalisan ervel, mikozben te legbol kapott, az irasbol egyaltalan nem kovetkezo dolgokat hallucinalsz, mert veled rosszfej volt a banyad. btw 23N vagyok, nem anyos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!