Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg be kellene jelenteni...

Tényleg be kellene jelenteni anyóséknak előre ha jön hozzánk valaki?

Figyelt kérdés
Jelenleg több mint 2 éve anyósékhoz költöztem mert még nem állunk úgy anyagilag hogy külön tudjunk menni. Mi fennt vagyunk a konyha viszont lennt közös. Mondhatjuk hogy egy légtérben élünk. Amióta ideköltöztem és megszületett a gyerekünk nem igazán jöttek ide anyukámék, tesómék látogatni. A babalátogato óta néha néha anyukám jön meg régebben mikor még kicsi volt a gyerekünk tesóm jött. Szüleim mindig azt szerették volna menjünk külön mert látják én se szeretek nagyon itt meg anyósómmal mára már nagyon sok a konfliktus. Anyósomék sincsenek nagyon jóban a szüleimmel tesoimmal így akkor mertem mindig hívni őket ha épp egyedül vagyok itthon vagy férjemmel. Volt köztük az elején veszekedés is mikor a baba megszületett meg mikor még terhes voltam. Anyós nagyon megsértődött és azóta az egész családomat meg már engem is utál. Zavarja ha a tudta nélkül jön ide pl anyukám, tesóm bárki a családból. Viszont én már nem szívesen mondom el neki mert sose tetszik neki. Másnál akik anyósékkal laknak ez h működik? Anyukámék így kb 2 hetente pár órára látják csak az unokajukat.
2022. máj. 14. 14:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
25%
A lepontozott, degradált, 15:26-os vagyok. Ha kellőképpen intelligens és nem retardált a család, akkor ilyen csipcsup fassságokból nem csinálnak ügyet. Pontosan azért, ha nevelve van a gyerekem (ha már ezt szegezted nekem, kedves 15:28) akkor az azt jelenti, hogy én neveltem, tehát valamilyen szinten hasonló az értékrend. Nálam az ilyesmi nem téma. Nem lakik nálam vej vagy meny, de ha lakna a gyerekem mellett valaki, én igyekeznék minél nagyobb autonómiát kialakítani kölcsönösen. Én nem arra élvezek, hogy örökké éreztetem a fiatalabbakkal, hogy "hol a helyük" és nem is arra, hogy féljenek tőlem, meg örökké konfrontálódjak. Én afféle "Élni és élni hagyni" elvet vallok oda-vissza.
2022. máj. 14. 15:45
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha közös a konyha, nem hívunk meglepetésvendéget, kimegy a tulaj, és tele másokkal a konyhája, ezt nem mindenki szereti.
2022. máj. 14. 16:18
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ö lakásuk illik szólni.
2022. máj. 14. 18:35
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik nem tetszik be kell jelenteni. Te laksz nála, arra sincs pénzetek,hogy külön menjetek, akkor talán a baba is várhatott volna.....
2022. máj. 14. 19:26
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
De irigylem az anyósodat, hogy az egész pereputtyot el kell viselnie
2022. máj. 14. 20:05
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Albérletre sem telik, de gyerek az kell, ugye? Az anyós háza, és igen, ha más házába hívsz valakit, talán nem ártana szólni.
2022. máj. 14. 23:54
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, alap, mivel NEM a te lakásod.

Én mondjuk be sem engedek random látogatót, hogyha nem tudok róla előzetesen.

2022. máj. 15. 07:05
 18/25 anonim ***** válasza:
90%
Vagy megmondom szépen, hogy bocsi, haza lehet menni, mert nem vártam senkit.
2022. máj. 15. 07:06
 19/25 anonim ***** válasza:
93%
11es kellőképp intelligens ember nem költözik, pláne nem szül senki nyakára
2022. máj. 15. 12:34
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha HOZZÁTOK jönne valaki, azt nem kellene bejelenteni, de mivel az ANYÓSÉK házába jön, ezért igen, söt nem bejelenteni kell, hanem engedélyt kérni rá!
2022. máj. 15. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!