Más sem mer elmenni mosdóba,ha pl az anyóséknál van?
Kaptam már el az anyósoméknál olyan fertőzést, amiből alig gyógyultam ki..Az állítólagos tiszta wc után..
Aha, vagy a pasidtól. Oké, utálod az anyóst, de be nem bizonyítod, hogy adott baci hol ragadt rád.
És azt honnan is tudod, hogy anyósodéknál kaptad el?
Nekidörgölted a pinusod a(z állítólag) koszos deszkának? Mert máshogy nem nagyon lehet fertőzést kapni egy wc-ben.
Egyébként amellett, hogy életképtelen szerencsétlen vagy, még buta is, mint a föld. Ha anyósod van, nyilván párod/férjed is.
Én sem szívesen megyek el ott vécére, inkább kibírom azt a pár órát. Általában nincs kint náluk szappan a kézmosónál, márpedig azért elég alap dolog lenne kezet mosni.
Amikor még nem éltünk együtt a férjemmel, és hol itt, hol ott voltunk szülőknél, az nagyon szar időszak volt.
A fő probléma nem is a szappan hiánya volt, hanem hogy egy harmónikaajtóval van elzárva az utólagosan kialakított fürdő az étkezőtől, aminek az átjárójának a teteje eleve nyitottan van. Szóval onnan aztán minden apró nesz kihallatszik.
Na most, úgy menj el nagyvécézni, hogy pár méterre ülnek az asztalnál...
Szóval amikor egyszer több napot voltam ott, úgy mentem haza, hogy szét voltam puffadva a székrekedéstől (éjszaka csendjében meg hiába mentem volna, akkor már nem jött a nappali visszafojtás miatt).
"Más sem mer elmenni mosdóba,ha pl az anyóséknál van?"
""És azt honnan tudod,hogy van pasim,vagy nincs"
XD Nem is tudom, nyilván zseniális következtetésből? XDXD
Amúgy az utóbbi időben miért lett itt a gyíkon divat az ilyen degeneráltságokat normálisnak beállítani (most nem arról beszélek, hogy nincs ajtó a budin, hanem mikor normálisak a körülmények)?
Nem merek a saját otthonomon kívül elmenni wc-re, nem merek más emberek előtt enni, inni, nem merem mások előtt kifújni az orrom stb stb.
Menjetek pszichológushoz basszus, mert olyan súlyos szorongásotok van, hogy már konkrétan az alapvető szükségleteiteket is korlátozza és ne másokat ócsároljatok még, hogy mert igénytelenség máshol wc-zni és társai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!