Elmennétek hozzájuk ezek után?
Ez az eset tavaly történt a szülinapomkor. Mindig elhivtak magukhoz, amit sose értettem hogy miért nekem kell hozzájuk menni, miközben én vagyok a születésnapos. És tavaly Anyósomat megkértem hogy ha lesz torta nem szeretném ha a férjem testvérnek gyerekei "segítenének" elfujni az én szülinapi tortámon a gyertyát. Szerintem bunkóság hogy két gyerek belemaszik az arcomba és elfujja előlem.
És mondta anyósom hogy rendben. Erre mikor mentem olyan tortát kaptam, amibe már bele ettek, ezzel a szöveggel hogy ez nem szülinapi torta, de boldog születésnapot. Hát őszinte leszek hogy ez nagyon rosszul esett. Férjem is csak nézett és megkerdezte az anyóst hogy ez most komoly. Erre anyósom azt mondta hogy hát nem akartam tortát venni.
Őszintén én ezek után nem szeretnék hozzájuk menni a saját születésnapom megünnepelni.
Ti elmennétek ezek után hozzájuk?
Ez eddig sem rólad szólt, hanem hogy más kölykének legyen tortája és elfújhassák a gyertyát.
Az később félig megzabált tortával is csak megalázni akartak.
Igen kölyök jelző, mert neveletlenek, elkényeztetettek, az enyémek nem tennének ilyet soha.
Rajuk nem nyitnám az ajtót többé.
Jézusom, szóba nem állnék az egész pereputtyal, undorítóak, semmibe nem néznek.
A férjeddel utoljára beszélnék, ha még egyszer erőlteti, és elvisz a senkiházi, ordenáré családjához, aki téged minden egyes alkalomma porig aláz, mehet isten hírével, azonnal válnék.
Az isten szerelmére, egy életed van, jóasszony, ne pazarold már ősemberekre!
A gyertyás témához: ha egyesek szerint piti dolog, akkor miért olyan fontos a maugli kölyköknek?
Nem érdekled őket egyáltalán, csak a látszat kedvéért hívnak. Anyóst az unokái érdeklik, ennyi. Nem kell menni. A férjed nem akar konfliktust, megszokta, hogy az elvárásokat teljesíteni kell, és most az az elvárás, hogy felvonuljatok a szülinapodon, hogy az unokák kaphassanak tortát. Neki kell megértenie, hogy igazi felnőttek között ez nem így működik, az érzelmi zsarolásos hisztivel meg nem kell foglalkozni.
Amúgy nálunk is van, akinek fontos, hogy elfújhassa a saját gyertyáit. Úgy szoktuk csinálni, hogy elfújja és aztán újból meggyújtjuk a gyertyákat a gyerekeknek, hogy ők is elfújhassák. Ez így mindenkinek jó, soha nem volt még ebből probléma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!