Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan közöljem az anyóssal...

Hogyan közöljem az anyóssal hogy nincs ilyenekre szükségünk?

Figyelt kérdés
Férjemmel első babánkat várjuk, szüleim első unokája, mindenki várja már a kicsit. Mindent meg tudunk neki adni, a szüleim is jó anyagi háttér illetve nekünk is jó a keresetünk párommal. Anyósomékról viszont ez nem mondható el, rendszeresen hozzák a használt ajándékokat nekünk, pedig már nem 1x mondtam nekik én is meg párom is hogy új dolgokat szeretnénk a picinek. Én tudom hogy belőlük a jó indulat jön.. de ezek számunkra tényleg foloslegesek, nem akarjuk persze őket megbántani sem. Babakáddal, kiságyforgóval, babafeszekkel allitottak ide eddig, de azok kozul is a szöszös lelakott dolgokkal nem a jobb allapotu.. van par kisruha is hasznalt, de az mellekes. Mar nagyon felmergelt hogy nem ertik meg hogy nincs ezekre szuksegunk mert megveszunk neki mindent. Magamnak se vettem sose semmit használtan, nemhogy a gyerekemnek főleg ilyen állapotúakat.
2022. dec. 27. 15:00
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
14%
Egy újabb tömeglázító kérdés a kérdezőtől.
2022. dec. 27. 15:45
 22/53 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2022. dec. 27. 15:46
 23/53 anonim ***** válasza:
57%
Sajnos adományozás esetén is lesz sértődés, mert meg fogják kérdezi, hogy hol a babafészek, hol a kiskád, és miért nem az a forgó van a kiságyra fölszerelve, amit ők vásároltak.
2022. dec. 27. 15:47
 24/53 anonim ***** válasza:
14%
Mocskos férfiak! Miattuk van anyósotok!
2022. dec. 27. 15:59
 25/53 anonim ***** válasza:
16%
Jaj, csak nehogy anyós természetét örökölje a gyerek! Hű, akkor aztán nem lesz szófogadó.
2022. dec. 27. 16:02
 26/53 anonim ***** válasza:
18%
Meg buta is lesz akkor.
2022. dec. 27. 16:02
 27/53 anonim ***** válasza:
93%

11

Hogy jön ide a 89 éves nagymamád? Az enyém 87 éves és soha nem vásárolt haszontalan, lerúgott holmikat. Most azért mert 80 éve fürdőszoba, meg mosógép sem volt akkor neked se legyen? A te nagymamád be van gyöpösödve, mifelénk így mondják. Az enyém nem hajtogatja ezeket. Sőt amikor vett véletlen használtan akkor nem mocskot vett hanem jó alig használt cuccot aminek örültem. De leginkább új cuccokat vett az unokának.

Ha ennyire nincs pénzük akkor a sok használt cucc helyett venne egy darab újat. Vagy adna mondjuk 20 ezret a babakocsihoz. Nem azzal van baj ha nem tud adni, csak ne adjon össze vissza minden sz.art amit gondol.

2022. dec. 27. 16:05
 28/53 anonim ***** válasza:
54%
Tehát anyósék anyagi helyzete nem jó, de ő mégis szeretne ajándékokat venni a leendő unokanak. Mesélj neki valamiről, amit szeretnél a gyereknek és ami nem drága. Vagy ha ügyes valamiben, akkor kérd meg, hogy csináljon a gyereknek.
2022. dec. 27. 16:07
 29/53 anonim ***** válasza:
90%

Nem lehetne mondjuk arra rábeszélni, hogy 5 használt rongy helyett, annak az árából vegyen inkább 1 db 1500 forintos bodyt a Pepcoban? Vagy hasonlóan konkrétan megmondani neki, hogy mit hozzon, ami olcsó, de elfogadható? Akkor tud is venni valamit, meg olyat is hoz, ami nem olyan gáz (szerintem legalábbis egyáltalán nem, de lehet, hogy az 50 ezres ágynemű fényében nektek igen).

Téged is megértelek, de az tényleg rossz érzés lehet, hogy a te szüleid elhalmozhatják ajándékokkal a kicsit, ő meg nem hozhat semmit.

2022. dec. 27. 16:09
 30/53 anonim ***** válasza:
91%
Akkor inkább vegyen pl pepcoban egy csomag bodyt, amit úgyis összefos a gyerek és kb kuka egy viselés után, de új.
2022. dec. 27. 16:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!