Hogyan közöljem az anyóssal hogy nincs ilyenekre szükségünk?
"36: aztán ha keresik akkor meg hazudjon?"
Pontosan. Az élet nem őszinteségi verseny. Mindenki hazudik, nem kell úgy tenni, mintha te nem szoktál volna.
"A cseritibe meg nem kéne a koszos, foltos szarokat leadni."
A Cseriti sztem el tudja dönteni h mit akar átvenni és mit nem. :) Amit nem vesznek át, kuka.
Nem kell fejben felesleges problémákat generálni.
ahelyett, hogy csináljátok a fesztivált inkább fogadjátok el szépen, aztán adjátok rászorulóknak, ha nagyon nem kell
ne állj bele vitákba egy ilyen hülyeség miatt
két nő úgy tudja egymást mar i hogy ihaj
Tanulság: az egész famíliát meg kell nézni milyen családalapítás vagy akár csak komoly kapcsolat elött.
Ha a párunk okés, ámde a família nem stimmel, pà-pá.
Utolsó vagyok:
Hozzá teszem, sosem kérdezték meg hogy mire lenne szükség. Nem érdekelte őket minek örülnénk. Én akárhová megyek babalátogatóba megkérdezem minek örülnének. Többnyire pelenkát szoktak mondani, de arról is megkérdezem milyen márka hányas méret és hozzá mondjuk popsitörlő. Ők nem kérdezték, csak üres kézzel jöttek. Azt nem értem ha valaki mindenáron vásárolni akar, akkor miért nem olyat vesz ami tényleg örömet okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!