Hogyan közöljem az anyóssal hogy nincs ilyenekre szükségünk?
Had meséljek neked erről egy tapasztalatomat.
Sógornőm is hozott ilyeneket és rohadtul utáltam hogy másnak a lehányt levetett szutykát használjam a gyerekemhez.
Aztán emlékszem egyszer tényleg elővettem egy baba tornázó játékot amit ők hoztak de valami kiszanált lomis cucc volt. Le is fertőtlenítettem és a fekvő babám fölé tettem.
Hát b...ki annnnyiiira játszott vele, annnnyira nézegette úgy nézett arra a játékra mint valami istenre, annyira örült neki.
Elsírtam magam hogy ezek a kis pici babák mennyire aranyosak mennyire nem érdeklik őket ez a rohadt materiális világ és ez az ütött kopott játék mennyi sok sok gyereknek adott ilyen örömöt.
Tudod ezen nagyon elgondolkodtam és úgy voltam vele, hát milyen anya vagyok én hogy ezt az örömöt megvonjam tőle? Azt a gyereket rohadtul nem érdekli hogy te hány száz ezerért vettél neki valamit.
A gyerekfészek baromi jó dolog, majd ha csúszol mászol a nem alvástól jót fog tenni ha bele teheted a babát.
Igen tudom meg tudjátok venni újan is de tök felesleges utána nem tudsz tőle megszabadulni, 4 hónapot ha használja a babád, aztán szobányi cucc fog felhalomozódni a lakásban mi is mindent meg tudtunk volna neki adni, megvenni újan, inkább tedd félre azt a pénzt a babának akàr, vagy gyűjtsetek nagyobb házra vagy befektetni házra mint ilyenekre költeni.
Termrszetesen van egy két dolog amiből én is ragaszkodtam az
Újoz.
Gondoldd át.
Ha meg nem érti meg anyósod, fogadd el, add el, vagy vidd a padlásra fel. De nem kell élből elutasítani mindent mert nem vadiúj.
És még valami. Ezek az új cuccok tele vannak vegykezelt anyagokkal ami hiába bababarát a francokat. Párolognak érintkeznek a gyerek bőrével.
Irreálisan túlárazottak sznoboknak akik elhiszik hogy akkor jó anyák ha minél többet költenek a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!