A párom szulei kéretlenül mondjak a véleményüket, hogyan tudassam veluk, hogy nincs szükségünk ra?
A párommal költözés előtt állunk, az én Szüleim tamogatnak minket, anyagilag is, viszont az o szulei, foleg az apukája csak az észt osztja, hogy mit kellene, de segitseget viszont a pakolason kivul ajanlottak fel. Nem varom el az anyagi tamogatast, de akkor ne is mondja a velemenyet, mert frusztralo mar. Borzasztóan idegesito, szeretnem a jo viszonyt megtartani, de egyre feszültebb vagyok. Ti hogy kezelnetek?
24 N
Nálunk alapszabály, hogy ilyen esetben a saját gyerekük beszélje meg velük a problémát.
Nálunk egyébként a vőtársam (feleségem nővérének férje) a nagy észosztó. Én minden hülyeséget végig bírok hallgatni, a gond az, hogy feleségemet el lehet bizonytalanítani olyanban is, amit mi egyszer már eldöntöttünk. Egy ilyen esetnél majdnem megszólaltam, de aztán inkább csöndben maradtam és a feleségemet kértem utólag, hogy ne beszélje ki a dolgainkat neki, akkor ő sem tud okoskodni benne. Szerencsére ritkán találkozunk. :D
Erre nekem van egy ezeréves módszerem, mindig bevált, és most elmondom csak neked:
"Anyuka/apuka, ez nem a maga dóga. Kér egy csésze kávét?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!