Hogyan tudnám megváltoztatni a szüleimben a rólam alkotott véleményüket?
Az a bajom, hogy ők azt hiszik, hogy én vagyok a "nagy" jókislány. Ez egyáltalán nem így van. Úhy gondolják, hogy én még életemben nem lógtam, füveztem, cigiztem, ittam, aludtam fiúknál stb...pedig ez nem így van. Nagyon zavaró amikor rólam beszélnek a rokonoknak, hogy menniyre jó, hogy én nem vagyok olyan mint a nagy átlag. És ez nem azért van mert otthon máshogy viselkedek, hanem azért mert ők egyfajta álomvilágban élnek. Semmit nem tudnak arról, hogy én mit szeretek/mit nem, fogalmuk sincs arról, hogy nekem már 1 éve van piercingem.
Ez már nagyon zavaró mert semmit nem engednek meg, ha kéne valami. Itt egy pl: Odamentem anyámhoz, hogy kéne egy kis pénz "xy" koncertre. Erre az ő egyszerű válasza csak annyi volt, hogy én úgysem szeretem azt a zenekart és biztos másra kell.
Tehát tényleg semmit nem tudnak ról. Volt, hogy apám vette fel a telefonom és kértek engem. Ő azt mondta, hogy nem lakik itt ilyen nevű lány. Itt abban merült ki a kavarodás fogalma, hogy még a becenevem, se tudják és a barátaim nevét se.
Már nem tudom, hogy mit kéne tennem, mert ez tényleg nagyon zavaró.
ülj le szüleiddel beszélgetni...
h miket szeretsz meg stb... avasd be őket. én is tini vok (14) sok mindent eltitkolok én is. de azért nagyjábol tudja mit szeretek... :)) mondom beszélj velük h mi a helyzet.
-lógtam, füveztem, cigiztem, ittam, aludtam fiúknál stb... -részt azért ráérsz elmeséni ha már elmúltál 30 vagy esetleg sose, van ami nem tartozik a szülőkre.
Azt azért elmondhatnád nekik hova mész, kikkel lógsz, miket szeretsz, mert így honnan tudják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!