Miért emlegeti fel az anyám, hogy kéretlenül vett egy lepedőt?
Figyelt kérdés
Egyik nap amíg nem voltam itthon bejött a szobámba és látta, hogy az ágy matracán nincs lepedő, ezért ma vett egy gumis lepedőt 2500 Ft-ért, úgy, hogy nem kérte ezt senki, meg is lepődtem, én azt sem tudtam, hogy bejött a szobámba.
Most meg felemlegeti és zsörtölődik, hogy jaj 2500 Ft os lepedő de drága volt, mintha én lennék a szemét akire pénzt kell költeni, pedig én nem kértem semmit.
2013. szept. 19. 17:46
1/8 anonim válasza:
Há' mé' nincs lepedő az ágyadon?
Ha meg annyira fáj neki az a pénz akkor fizesd ki neki.
2/8 anonim válasza:
Ilyenkor jut eszembe, hogy nekem mennyivel jobb, és még én panaszkodok.
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy fáj neki, hogy a fia az alap higiéniára sem képes.
A matracot többe kerül kitisztíttatni vagy kicserélni, mint egy lepedő ára...
Arra lesz pénzed?
Ha nem, akkor ne hőbörögj azon, hogy anyukád zsörtölődik, hanem inkább köszönd meg neki!
4/8 anonim válasza:
Kérdező, ne foglalkozz az utolsóval... anyukád túlreagálja az egészet, mi köze van hozzá, hogy van lepedő az ágyadon, vagy nem? :D Ha annyira akartál volna lepedőt, akkor már biztos vettél volna magadnak...
5/8 anonim válasza:
Nem kértél semmit... gondolom ha tönkremegy a matrac, mert kifekszed akkor azt a saját fizetésedből veszed majd meg...
6/8 A kérdező kommentje:
így van, hiszen ezt az ágyat én vettem és én is szereltem össze, az én pénzem
2013. szept. 19. 20:05
7/8 anonim válasza:
Hagyjátok már ezt a "szét megy a matrac" dumát :D előbb-utóbb úgy is szét megy, és nem hiszem, hogy egy fél centi vastag lepedőtől fog tovább tartani.
8/8 anonim válasza:
hadd neki vissza :D.. ha azért adta csak, hogy utána azt emlegesse neked, akkor ne tartsd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!