Nem tudom mi tevo legyek, egyetemista mesterkepzeses lany vagyok, anyam nem enged sehova sem, a baratnoimhez se?
Kifejtettem az első válaszban, hogy miért nem egészséges a családoddal lakni. Persze lehet szőrszálhasogatni, hogy mi van ha egy ház, de különbejáratú lakás, vagy hogy egy telek, de két ház, vagy hogy szomszédos házak, stb.
Ha egy felnőtt ember életére a szülei erős ráhatással vannak, az nem egészséges. (például ha mosnak, főznek rá, fizetik a hűtőt, vagy ha bármi gondja adódik az életben, majd ők megoldják.) Ebbe beletartozik az is, hogy beleszólnak hogy kivel találkozhat, és kivel nem. Lehet szeretni a szüleidet, taníthattak is neked sok jó dolgot, de felnőtt fejjel ne szóljanak bele, hogy te milyen hitelt vehetsz fel, vagy melyik párkapcsolat a megfelelő számodra, és pláne ne készítsék ki a ruhácskádat reggelente.
Én vagyok az elköltözős kommentelő.
Én sem értem hogy mi az hogy kitagadnak. Ez mit jelent? Nem öröklöd meg a panelt ha meghalnak 30-40 év múlva? Nem értem. Hacsak nem nagyon gazdag a családod, nem sok értelmét látom a kitagadásnak.
Elköltözöl, kitagadnak, és mi lesz? Tényleg nem értem. :) Nem fognak többé szóba állni veled? És nem fogják többet kérdezgetni hogy "mivan viszket a muffod"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!