Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan tovabb az anyossal?

Hogyan tovabb az anyossal?

Figyelt kérdés

udvarra, mig nem zarjak el. Na mind1. Az anyos persze meresz volt, mivel nem voltam ott, kivitte a ket nagy kutyahoz, akik termeszetesen a kisfiamra tamadtak. Megharaptak a combocskajat, kiszakitottak a mellenyet 3 helyen, a hata is ott kimarva, nyaka, fule.....

A ferjem bent volt, arra ment ki, hogy a gyermek ordit, de ugy, h nemkap levegot. Az anyos meg azt hazudta neki, h nem tortent semmi. Csak megijedt, mert ra madtak a kutyak. Majd itthon vettuk eszre csak a sebeket ESTE mikor ment furodni.

Sok van haljatok, rendgetek provokacio, de ez az utolso ketto mer kiverte nalam total a biztositekot es LATNI SEM AKAROM. A ferjem is ignoralja. Na de jon a Karacsony, fogunk menni a szuleimhez. Nemtudom hogy legyen a latogatasuk. Egyszeruen nem visz ra a lelek, hogy oda menjek. Egyedul a kisfiamat a ferjemmel meg biztos nem engedem.

Igazan igyekeztem MINDIG, soha nem provokaltam, soha nem bantottam, mindig segitettem, takaritottam, kedves voltam, nyaltam a segget meg akkor is, ha o lekezelo volt.

Csak az apost sajnalom, mert o jo ember. Egy nagy vallalkozo, aki most sajnos iszik, es tonkre van. Igen, az anyos tehet rola sajnos, mert elkepesztoen gonosz ember.

2022. nov. 27. 11:29
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
94%

[link]

2022. nov. 27. 19:04
 42/48 anonim ***** válasza:
90%

Kedves Kérdező..

Az írásodból tudod mi jön át?

Egy buta, tanulatlan c kategóriásnak festessz, semmi többnek.

Helyesírás 0, megfogalmazás 0, az egész egy túlzó katyvasz.. Majd magyarázás halmaza, ami elvész a saját ellentmondásodban.

2022. nov. 27. 19:33
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

"Na. Mindenkinek, aki serteget, meg debil vagyok, meg nemtudom mi, az kopje magadlt szembe, de nagyon gyorsan!"

Hujjujjj, megyek is azonnal, csak ne bánts!😭 :D

De, debil vagy. Ezt így kerek perec ki is jelentem, ha tetszik, ha nem. Tudod hányszor kellett a hülye kérdésednek neki futnom? Ne is tippelj, mert egy félig analfabéta emberke vagy. Attól teljesen eltekintek, hogy a helyesírásod is egy nagy NULLA, de a megfogalmazásod is egy hányadék valami! Mintha ideköptél volna egy szövegnek titulált jelsort.

Meg nem is tudom, hogy a ... vettétek csak fürdéskor észre? Te ezt magadnak is elhiszed?

2022. nov. 27. 19:59
 44/48 anonim ***** válasza:
93%

Ez a kérdés is nettó kamu, és/vagy ez C kategóriás borsodi szitu.

A többiek már elmondták miért.

De az az érzésem hogy nemsokára itt állattani felsorolás lesz. Mint pl a kutyafejű sivatagi rákos hollókutya.

2022. nov. 27. 23:06
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Kamuzol.
2022. nov. 28. 08:20
 46/48 anonim ***** válasza:
83%
De lehet akár anatómiai felsorolás is pl rák a gyomrodba, májadba. De a temetés kellékei is előkerülhetnek pl gyász, koporsó, ravatal. 😂
2022. nov. 28. 13:42
 47/48 anonim ***** válasza:
96%
Szeritem egyikőtök se normális. Se te se a férjed se az anyósod. Csak a szegény kisgyereket sajnálom.
2022. dec. 2. 13:44
 48/48 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a válaszokat jöttem olvasni.

:D

2022. dec. 5. 08:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!