Hogyan tovabb az anyossal?
udvarra, mig nem zarjak el. Na mind1. Az anyos persze meresz volt, mivel nem voltam ott, kivitte a ket nagy kutyahoz, akik termeszetesen a kisfiamra tamadtak. Megharaptak a combocskajat, kiszakitottak a mellenyet 3 helyen, a hata is ott kimarva, nyaka, fule.....
A ferjem bent volt, arra ment ki, hogy a gyermek ordit, de ugy, h nemkap levegot. Az anyos meg azt hazudta neki, h nem tortent semmi. Csak megijedt, mert ra madtak a kutyak. Majd itthon vettuk eszre csak a sebeket ESTE mikor ment furodni.
Sok van haljatok, rendgetek provokacio, de ez az utolso ketto mer kiverte nalam total a biztositekot es LATNI SEM AKAROM. A ferjem is ignoralja. Na de jon a Karacsony, fogunk menni a szuleimhez. Nemtudom hogy legyen a latogatasuk. Egyszeruen nem visz ra a lelek, hogy oda menjek. Egyedul a kisfiamat a ferjemmel meg biztos nem engedem.
Igazan igyekeztem MINDIG, soha nem provokaltam, soha nem bantottam, mindig segitettem, takaritottam, kedves voltam, nyaltam a segget meg akkor is, ha o lekezelo volt.
Csak az apost sajnalom, mert o jo ember. Egy nagy vallalkozo, aki most sajnos iszik, es tonkre van. Igen, az anyos tehet rola sajnos, mert elkepesztoen gonosz ember.
Kosz szepen mindenkinek a valaszat, aki normalisan ir, sertegetes nelkul. Legjobb lesz total levalni rola...
Ha a ferjem kibekulne majd vele... Akkor leszek nagyobb gondban, mert ha ujra nyalni fog neki, en hanyingert kapok es hazakoltozok a kisfiammal a szzleimhez.
Egyebkent most megint irt, kellemes elso adventet kivant a fianak.
Ezt Te írtad:
"Megharaptak a combocskajat, kiszakitottak a mellenyet 3 helyen, a hata is ott kimarva, nyaka, fule.....
A ferjem bent volt, arra ment ki, hogy a gyermek ordit, de ugy, h nemkap levegot. Az anyos meg azt hazudta neki, h nem tortent semmi. Csak megijedt, mert ra madtak a kutyak. Majd itthon vettuk eszre csak a sebeket ESTE mikor ment furodni."
És ezekután csak este, otthon vettétek észre..
Aha..
a végén már magad sem tudod, mit kamuztál az elején..
#23 #24 Ti mondjatok mar. Normalisak vagytok? Uram Isten... 🤦🏻♀️
Eszem megall komolyan. Nem fogjatok fel, hogy mikor hazajottek, semmit nem lattam? Jo kedve volt, hogy mondta volna egy 20 honapos gyermek, hogy megharapta egy kutya?Nektek ha hazajon a gyermek az anyostol, leoltoztetitek rogton pucerra es at nezitek? Hagyjuk mar konyorgom.
Ha jot nemtudtok irni, akkor komolyan ignoraljatok ezt a temakort, mert van eleg bajom igy is, nem a ti meseiteket olvasni.
Kosz.
Kérdező, ha nem egy telibevert troll vagy és még képes voltál egy ilyen embernek szülni, aki egy ilyen anyával nem képes minden szálat elvágni, menthetetlenül hülye vagy. Ezzel az a baj, hogy a gyereketek baxik rá, hogy két ilyen szerencsecsomag csinálta meg.
Ezután az eset után hogy merülhet fel benne a velük való karácsonyozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!