Szemét anyóssal volt már aki tudott mit kezdeni?
Figyelt kérdés
Általában az anyós győz, mert a fiának az alszent oldalát mutatja. Addig szemétkedik amíg a rivális nő megunja, ellene fordul és a fia szemében ő lesz az áldozat. Azt sem értem hogy lehet ilyen nagy hatása az anyukának a fiára? Félelmetes, mint egy agymosás.. Szoval volt aki jól jött ki ebből?2022. nov. 14. 09:32
2/18 anonim válasza:
Miért az anyóssal kellene ilyen esetben kezdeni valamit?
3/18 anonim válasza:
Nálunk az anyai nagymamám áskálódik, vagyis apám anyósa, anyám anyja. A szüleim több évtizede együtt vannak, anyám most elég súlyosan beteg pszichésen (ebben anyai nagyanyámnak is benne van a keze), apám így is kitart mellette, pedig baromi nehéz, és nagyon sok türelem kell hozzá. Nagyanyámnak így sem jó. Azt tudjuk tenni, hogy nagyanyámat távol tartjuk, nem keressük, nem látogatjuk. Anyámék 3-an vannak testvérek, nagyanyám anyámat akarta maga mellett tartani cselédnek, ezért nem örült neki, hogy anyám diplomát szerzett, férjhez ment, elköltözött.
4/18 anonim válasza:
Mondj már valamit példát mi történt, légyszi!?
5/18 anonim válasza:
Normálisék ezt úgy csinálják, hogy ha látom, hogy a pasi egy mamakedvence, akkor eleve nem megyek hozzá és akkor anyós sincs. Ne mondd már, hogy menet közben derült ki.
6/18 anonim válasza:
Elváltam. A probléma az én részemről megoldódott. Ők tudatában sincsenek, szerintem. De ez már nem az én bajom.
7/18 A kérdező kommentje:
Korábban nem volt ilyenben tapasztalatom ezert mentem hozzá, nem gondoltam hogy ilyen károkat tud okozni. Amióta gyerekek vannak jogot formál mindenre, mindenbe beleszól, uszitja a fiát ellenem. Amikor a férjemmel beszélünk róla, rádöbben hogy igazam van és nem kell az anyjának a hülyeségeivel foglalkozni, de elég ha elmegy hozzá vagy négyszemközt beszélnek megint az anyja dolgai és szemlélete a helyes
2022. nov. 14. 09:58
8/18 anonim válasza:
Igen, ünnepnapokon rövid udvariassági telefon és ennyi az éves kapcsolattartás.Elzárkózom mindenfajta személyes beszélgetéstől, panaszkodásától.
De ehhez nagyon sok évnek kellett eltelnie.
9/18 anonim válasza:
Az én férjem sose tudott nemet mondani anyukájának, így észre se vette, hogy senki nem marad meg mellette, és vajon miért nem... Anyukájának kényelmes volt, hogy dróton rángathatja a fiát, sőt az egész rokonság ugráltatta, mert úgyis ráér, meg olyan önzetlen, jaj de cuki. Aztán megjelentem én, a rivális, anyukának meg nem tetszett, hisz azt hitte édes kicsi fia örökké a szoknyája mellett ül majd. Próbálkozott neki mindennel, feldúlta a találkozásainkat egy-egy most ide kéne, oda kéne menned kisfiam paranccsal. És ő ment. Én meg meguntam, hogy nem tud nemet mondani, hogy nem tud kiállni sem mellettem, se maga mellett, hogy nincs is élete, mert mindent a mama oszt be neki, lekötötte minden szabadidejét, nehogy nő beleférjen az életébe. Én meg mondtam h ezt nem bírom tovább sajnos, ha nincs rám ideje, akkor fejezzük be. És itt megijedt. És nagyon lassan, apránként, de megtanult nemet mondani. Anyuka először tajtékzott, utána már csak próbálkozott, de nem is számított a végén már sikerre. Aztán összeköltöztünk, és végleg "elvesztette", beletörődött. Engem is szeretett, nem ezzel volt a baj. Hanem ő nem engedte a fiát leválni, bebeszélt neki az elején mindent, hogy majd kihasználom meg ilyenek, a nőknek csak a pénz kell, stb. Próbálkozott mindennel. De mikor végre minden rendben lett, és elengedte a fiát, hagyta hogy főzzek a konyhájában, örömmel nézte, segített, minden ízlett neki, sokmindent odaadott, hogy neki már nem kell, örült nekünk. Csak ez a leválás dolog volt nehéz, az első években. Szegény férjem már rég családos lehetett volna, ha előbb észreveszi, hogy anyukája mennyit ártott neki, végül én voltam aki felnyitotta a szemét, hogy ez nem normális. De legalább mert változtatni. Azóta már semmi gond nincs anyukája és köztünk. :) Jobb később, mint soha.
10/18 anonim válasza:
Nálunk is próbálkozik anyós, pedig a párom aztán nincs rátapadva az anyjára, és fordítva sem hagyja neki.
Anyósom ezért úgy fejezi ki az utálatát, hogy mikor kettesben vagyunk, szemét, más előtt meg kb. mintha az édes lánya lennék.
Lecsökkentettem (szinte meg is szüntettem) a találkozásokat, így nem idegesít. A páromnak nem mer engem szidni, azt tudja ő is, hogy ott is hagyná. Én meg nem adok lehetőséget, hogy idegesítsen, szóval így egész jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!