Szemét anyóssal volt már aki tudott mit kezdeni?
az egyik évfolyamtársam azt tanította, hogy kemény tökökkel (de nem agresszívan) ki lehet irtani a sárkányságot a nőkből
na már most, erélyes és következetes fellépéssel szerintem ki lehet hozni x-re a dolgot
azért csak x-re, mert anyát a gyerekével nem szabad teljesen szembefordítani, de érdemes felhívni a partnered figyelmét a problémára
Nálunk szemét anyós és sógornő együttesen tolják a műsort, hozzá egy ebben nem résztvevő, de támogató, nekik elnéző após. Ja meg egy befolyásolható, mindenkinek megfelelni akaró férj. Megoldani nem lehet, nagyjából 20 éve ismerem őket, soha nem változtak semmit, amennyit nyitottam feléjük, annyira akartak a fejemre mászni. Mindent ők akarnak kontrollálni, mindenről tudni akarnak, mindenbe is beleszólnak, mindent kritizálnak.
Ahogy megy tönkre az ő életük a rossz döntéseik miatt, úgy lesznek még rosszindulatúbbak. Annyit lehet tenni, hogy próbálom a minimálisra szorítani a kontaktust velük, és a férjemet is ellenőrzöm. Általában az a forgatókönyv, hogy "segíteni" akarnak valamiben, persze akkor már végig is kell hallgatni őket, ezzel megy a férjem ideje, az már eleve jó érzés nekik, hogy rájuk áldozta, és nem a családjára, meg megy az agymosás, a magukat sajnáltatás. Ha látom a férjemen, hogy olyan gondolatokat skandál, amik anyóséktól jönnek, akkor mindig kikérdezem, és rögtön kiderül valami, hogy hol férkőztek már megint hozzá. Volt, hogy kiderült, hogy a férjemnek napi szinten fél-egy órájra arra megy el, hogy a felnőtt húgának a chates szóf*sását válaszolgassa meg. Tudom, ez az egész így szánalmas, de most sajnos ez van.
Mindig arra gondolok hogy csak annyi fájdalmat kapjon vissza az életbe amennyit nekem és unokáinak okozott.
Csak annyit semmi többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!