Turkàlós anyóssal mit lehet kezdeni?
Havonta meglátogatjuk anyósèkat. Àltalàban 2váltás ruhàval érkezünk pénteken este, ami egy kis utazótáskába csomagolunk. Amikor elmegyünk valahova a hètvège folyamàn, àtkutatja a cuccainkat. Sőt! Szombat dèlután elmentünk, este értünk haza legutóbb. Nem csak hogy kutatott a cuccaink között, de kiszedte az előző napi ruhàmat a táskàból a bugyimmal együtt, ami egy táskàba, külön fakkba volt csomagolva és kimosta. Nagyon idegesít, pláne hogy az alsóneműim között turkàl...azt érzem hogy megsérti az intimszférámat és nem tudom hogy mondjam meg hogy ne sértődjön meg. Kb mindenen megsértődik egyébkènt. Szokta mondani, hogy dobjuk be a szennyeskosàrba a ruhàinkat, , majd ő kimossa, de jobban szeretek èn mosni magunkra.
Mi a vèleményetek?
Egyszer! kérdöre vonnám, aztán ha azután is ezt csinálja, nem mennék hozzájuk lehet soha többet.
Bunko embereket igyekszem kerülni.
Leellenőrzi hogy a kisfia milyen vonalkódos bugyit szokott làtni.
Több helyről hallottam már hogy az ilyen nők ellenőrzés célból meg is szagolgatják a szennyest.
Engem nem érdekelne, hogy megsértődik. Ne már, hiszen ő matat a te cuccaid között.
Ha a kemény, határozott szó se használna, nem hagynám ott a cuccom, nem mennék oda, vagy a tetejére tennék egy harminc centis fekete vibrátort. Mondjuk, amilyen az anyósod, nem biztos, hogy visszatartaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!