Nem bírom már az anyóssal. Most mit tegyek?
1. hiába laktok ott, azért anyósnak sem kellett volna mindent megengedni, pl, hogy bámulja a melleidet. Számomra nonszensz.
2. menjetek el, mert ez így nem lesz élet. Remélhetőleg utánad megy a párod.
Nekem is durva anyósom van, hidd el, átérzem.
Szerintem ez már túlmegy azon a határon, hogy azért harcoljak, hogy a gyerek az apjával nőjön fel.
Egy ilyen apára, főleg nagymamára nincs szükséges annak a kicsinek. Inkább egyedül, mint egy sz'r kapcsolatban, ahol el vagyok nyomva, és a gyerek meg ebbe a szellembe nő bele.
Szóval, először is elköltöznék ismét, aztán ukászt adnék apukának és anyósnak, hogy 3 hónapot adok, hogy találjon számunkra egy közös fészket messze a muttertól, továbbá védjen meg. Ha csak egyszer is előfordul, hogy anyjának ad igazat, amikor bánt, akkor ott hagyom.
Ha 3 hónap alatt nem találna közös kéglit, beadnám a válópert. (Persze remélem van biztos helyed, meg munkahelyed, ahova visszavesznek, számíthatsz anyudékra stb. mert azért ez is fontos.) Ettől biztos magába szállna.
Amit nem csinálnék:
- Nem tűrnék tovább,
- Nem szülnék neki még egy gyereket.
Az a baj amég ott laksz nem is nagyon oszthatod ki max párod tehetné meg de úgy látszik őt még szoptatja az anyja.
Költözzetek el. Anno nekem is előszeretettel okoskodott anyósom a gyerekkel de mivel nem vele lakunk nyugodt szívvel megmondtam a magamét.
Ha meg nem költözik veled a párod menj a gyerekkel. Rossz neki apa nélkül de egy folyton iseges feszült anyával szerintem mégrosszabb neki. Hátha késöbb apukának is leesik h ha kelletek neki tennie kell érte.
Ha állsz úgy anyagilag, hogy egyedül elmenj a kislánnyal, akkor tedd meg.
ha fontos a párodnak a családja, utánad megy. Ha meg nem, akkor továbbra is anyámasszony katonája, nem vesztesz vele semmit - csak egy szerencsétlen tesze-tosza faszi.
Értem, hogy nem akarod, hogy a gyereked apa nélkül nőjön fel, de ha egy ideges anya mellett nő fel, az sem jó.
Természetesen jobb lett volna előbb megismerned a párodat, hogy milyen ember, és csak utána gyereket vállalni tőle, de azt most már nem lehet visszacsinálni.
Ha szüleidhez megint vissza tudsz költözni, mégiscsak ez volna a legnormálisabb megoldás. Ettől még találkozhat a gyereked sűrűn az apjával, akár minden nap is.
Igazából ha körbenézel a világban (vagy akár a gyakorin) 1000 nőből 999 rácseszik arra, ha olyan pasinak szül, aki nem vált le az anyjáról. Miből gondoltad, hogy a ti esetetek más lesz? Eleve ordas nagy baromság volt egyáltalán odaköltözni is, nem hogy gyereket vállalni.
Egyébként okosabbat nem tudunk mondani, a megoldást te is megtaláltad: fogod a gyereket és elmész onnan, a pasid meg éljen házas életet az anyjával, ha ennyire ragaszkodik hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!