Nem bírom már az anyóssal. Most mit tegyek?
Gondolom véletlenül csúszott be a gyerek, és nem akarták sem elvetetni, sem örökbe adni.
Józan eszű nő nem szülne úgy, hogy még saját lakása sincs, a pasija meg nem hajlandó elköltözni az anyjától.
Utolsó, akkor kevés ember szül, ha saját lakásra v házra vár.
A gond ott van hogy a párod nem képes kínálni érted.
Lépj le a kicsivel minnel hamarabb, ha tudsz.
Mi külön laktunk és nálunk is hasonló volt a történet.
Én le is léptem a lányommal.
Költözz el, mi a probléma?
Jaaa, hogy annyira azért egyikőtük sem felnőtt, inkább szültök a másik nyakára - hol anyósnál, hol anyudnál dekkolsz.
Így jártál, én NEM engedném, hogy a fiam-lányom hozzám gyerekezzen le, nyilván neki is a tke kivan veletek.
Hogy mit tegyél? Hát, költözz el! Soha nem fogom megérteni azokat, akik más házába szülnek, aztán csodálkoznak, hogy nincs saját, nyugodt életük, valaki folyton beleszól a dolgaiba.
Nem kellett volna odaköltözni, ezt gondolom, te is látod, csak azt nem értem, hogy miért nem egyértelmű ezek után a megoldás.
Ha nem állsz rosszul anyagilag, akkor fogod magad, keresel egy albérletet és átköltözöl a gyerekkel. Lehetőleg jó messze anyós házától és közelebb a szüleidhez.
A párodnak megmondod, hogyha szeretne veled és a gyerekkel élni, akkor tudja hol talál, odaköltözhet hozzád az albiba (persze felezve a költségeket). Ha nem, az anyjával akar maradni, akkor jó, keresel egy ügyvédet és szépen utalja a tartásdíjat és meghatározott időkben találkozhat a gyerekkel. Kész, pont.
Ha nem hajlandó leválni az anyjáról, neki ad igazat, nem érdekli, hogy már ti is egy család vagytok, akkor mire kéne várni?
A gyereknek szerinted jó ilyen közegben felnőni? Egy ilyen *** nagymama mellett és egy ilyen apa mellett, aki semmibe vesz téged? És ott leszel te is a gyereknek, egy idegroncs anya. Csodás képek, szerintem jobb lenne dobbantani onnan minél hamarabb.
A folyamatos stressz, idegeskedés konkrét fizikai tüneteket, betegségeket is okozhat. Azt akarod megvárni, hogy gyomorfekélyed legyen vagy más betegséged a hülye anyós és pár miatt?
Nagy hiba volt odaköltöznöd és tűrnőd ezt az egészet. Még nem késő.
Menj el, nem ér annyit az egész. Igen, apa nélkül nő majd fel, ha nem megy utánad a párod. De talán jobb is úgy, lehet normális felnőtt belőle úgy is. Meg ott vannak a te szüleid, lesz családja a gyereknek, te is ott leszel neki.
Hidd el, hogy nem fog ezért haragudni rád a gyerek, ő is le fogja vágni,hogy milyen az apja és az apai nagyanyja.
Ez felháborító, hogy anyósod azt hiszi mindent megtehet, csak mert az ő házában laksz..De sajnos megteheti, mert a párod sem szól rá.
Nagy wc közben is bemegy ennyi erővel hozzád, mert az ő háza, akkor nézi ahogy ***sz amikor akarja? Nevetséges.. Én még ma elmennék haza a családhoz a gyerekkel és keresnék egy kis albérletet, amit ki tudok fizetni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!