Kètszínű anyóssal mit lehet kezdeni?
Huszonévesek vagyunk, pár hónapos kapcsolat. Eddig nem szólt bele a kapcsolatba, egész rendes is volt velem, kedvelt. Aztán persze talált valamit amibe beletud kötni
Húsvétkor puszi helyett csak integetve elköszöntem , mert siettem, és az anyós sérelmezte hogy “hátat fordítottam neki meg hogy egy puszit se adtam” annyira mellre vette h nem szívesen megyek hozzájuk, és a munkája miatt eleve keveset tudunk náluk aludni
Az anyja párja beszólt egy olyat is (lassan oltani fognak és asztmám, meg allergiáim vannak) a barátomnak hogy jól gondolja meg a gyerekvállalást mert nézték a papírjaimat....🤣🤣🤣
(Kb mintha aidses lennék úgy állítanak be) egy allergia miatt!
Sajnos a párom ezeket kikotyogta, én sírtam is mert nem szoktak bántani. Minden barátom a felnőttek nagy része mindig kedvelt engem, és az anyja is intelligensnek meg kedvesnek tart-persze azt is sikerült megjegyezni hogy szép vagyok de nem a legszebb....
Szóval nekem első komoly kapcsolat, és nem tudom kezelni. Elég buták és indokolatlanok a megjegyzéseik. Mindig kedves voltam velük, de találtak belekötnivalót....
Hogy lehet az ilyet kezelni? Megmondom oszinten nagyon rossz és nem gondoltam volna..
"Húsvétkor puszi helyett csak integetve elköszöntem , mert siettem, és az anyós sérelmezte hogy “hátat fordítottam neki meg hogy egy puszit se adtam”"
Miért nyaljátok-faljátok egymást a Covid kellős közepén, te jó ég?!
Ajhaj, az én anyosomek is ilyenek .
6ev házasság után én csak ünnepnapokon megyek, engem fel sem köszöntenek meg semmi.
A férjemnek mindig mondom azért, H menjen, miattam ne legyen velük rossz a kapcsolat, de en nem kérek belőlük ezek után . Az ilyen emberek nem változnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!