Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan tovabb az anyossal?

Hogyan tovabb az anyossal?

Figyelt kérdés

udvarra, mig nem zarjak el. Na mind1. Az anyos persze meresz volt, mivel nem voltam ott, kivitte a ket nagy kutyahoz, akik termeszetesen a kisfiamra tamadtak. Megharaptak a combocskajat, kiszakitottak a mellenyet 3 helyen, a hata is ott kimarva, nyaka, fule.....

A ferjem bent volt, arra ment ki, hogy a gyermek ordit, de ugy, h nemkap levegot. Az anyos meg azt hazudta neki, h nem tortent semmi. Csak megijedt, mert ra madtak a kutyak. Majd itthon vettuk eszre csak a sebeket ESTE mikor ment furodni.

Sok van haljatok, rendgetek provokacio, de ez az utolso ketto mer kiverte nalam total a biztositekot es LATNI SEM AKAROM. A ferjem is ignoralja. Na de jon a Karacsony, fogunk menni a szuleimhez. Nemtudom hogy legyen a latogatasuk. Egyszeruen nem visz ra a lelek, hogy oda menjek. Egyedul a kisfiamat a ferjemmel meg biztos nem engedem.

Igazan igyekeztem MINDIG, soha nem provokaltam, soha nem bantottam, mindig segitettem, takaritottam, kedves voltam, nyaltam a segget meg akkor is, ha o lekezelo volt.

Csak az apost sajnalom, mert o jo ember. Egy nagy vallalkozo, aki most sajnos iszik, es tonkre van. Igen, az anyos tehet rola sajnos, mert elkepesztoen gonosz ember.

2022. nov. 27. 11:29
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

Eszembe nem jutott, hogy agyermeket megtamadta egy kutya, hisz azt hittem jo kezekben van. Es a masik, mondom, h elhalgatta.

Jah, irtam neki en is. Annyit irt csak, h igazam van.

2022. nov. 27. 12:36
 12/48 anonim ***** válasza:
95%

Fu nagyon zavaros ez a sztori, de ha az orszag masik vegen laktok, mi a francnak kell tartani vele a kapcsolatot? 11 eve csak a szart kapod tole.

De itt szerintem a ferjeddel lesz baj, gondolom o ragaszkodik anyucihoz es szarik rad, nem ved meg.

Mert epeszu ember nem turi, hogy evekig a feleseget b@szogassak, az tuti!

Es egy ilyen emberre gyereket rabizni, aki igy banik veled? Raadasul tudtad, hogy ott vannak a kutyak, tudtad, milyen anyos...egyszeruen nem ertem.

Most minden bantas nelkul, de nektek mi bajotok van? Hazhoz mentek a pofonert es ennek a gyereket is kiteszitek! Normalisak vagytok?

2022. nov. 27. 12:41
 13/48 anonim ***** válasza:
97%

Hát ne haragudj, de ha a férjednek rendben van, hogy az anyja szájon csókolgatja, meg kölcsönt vesz fel neki a saját nevére és titkolgatja, meg oda akar menni karácsonykor azután, hogy az anyja még bocsánatot sem kért, mert a kutyák megtámadták a gyerekét, akkor itt nemcsak anyóssal van gond, hanem a férjeddel is.

Sőt, őszintén szólva veled is, ha neked megfelelő egy ilyen férj, bocs. Mind szépen egymásra találtatok.

2022. nov. 27. 12:42
 14/48 anonim ***** válasza:
96%
Amikor az én gyerekemet megharapta egy kutya, nem érdekelte az orvosokat az oltási könyv, viszont a kutyát hatósági megfigyelés alá helyezték. És vinnem kellett a kórházba az elrendelést és a feloldást is. Meg naponta a gyereket ellenőrzésre. Nem játék a kutyaharapás.
2022. nov. 27. 12:50
 15/48 anonim ***** válasza:
96%
Ruhán keresztül megharapta, oké. Fürdésig kabátban volt, meg a kinti nadrágban, hogy nem tűntek fel a sérülések?
2022. nov. 27. 12:52
 16/48 anonim ***** válasza:
92%

Eszembe nem jutott, hogy agyermeket megtamadta egy kutya

Ja, és akkor nyugodtan lehet sebes a nyaka, füle, háta, combja.

2022. nov. 27. 12:59
 17/48 anonim ***** válasza:
79%
Elmebeteg lehet ez a nő. Tuti látta, hogy megharapta a kutya, mégis titkolta. Baja is lehet, ha nem kezeli az orvos, erre nem gondolt, inkább tagadta. Undorító lehet ez a nő
2022. nov. 27. 13:05
 18/48 anonim ***** válasza:
95%

Persze, a gyerek meg nem jelezte feléd sehogyan, hogy valami történt vele. Hogy kell ezt elképzelni, megtámadják, megtépik a ruháját, még a bőrén is van sérülés, és a 20 hónapos gyerek zokszó nélkül napirendre tér felette, de olyan szinten, hogy neked úgy kell ÉSZREVENNED este fürdetéskor?

Láttál te már ekkora gyereket egyáltalán?

2022. nov. 27. 13:08
 19/48 anonim ***** válasza:
95%

Én sem ertem, hogy nem láttad legalább a gyerek nyakán meg fülén a sebeket, sapkában-sálban volt fürdésig, vagy mi??

A férjed meg anyóssal smárol, kölcsönnél kezeskedik neki titokban, aztán nem szól semmit, mikor a gyereket anyós megharaptatja a kutyával, és az a legnagyobb problémád, hogy menjetek-e karácsonykor?? Kicsit rakj rendet a fejedben, azt ajánlom, mert a férjed egy anyukájának végletesen alárendelődő pincsikutya. Nem ignorálnia kéne az anyját, hanem helyretenni. A karácsony itt a legkisebb probléma.

2022. nov. 27. 14:05
 20/48 anonim ***** válasza:
95%

"majd egy doktorno ismerose irt a ferjemnek, hogy az anyos kuldte neki a kepeket a kisfiamrol, es h ne feljunk, bevoltak oltva. Es kenegessuk betadinnal."

Az anyós egy random orvosnak küldözget képeket a gyerek sérüléseiről, amiket lefotózgatott, majd ez a random orvos, aki a gyereket nem is látta, csak ugy hasból ír a férjednek, hogy a kutyák be voltak oltva??? Amit nem is tudhat??

Felétek mindenki degeneralt?

2022. nov. 27. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!