Hogyan tovabb az anyossal?
udvarra, mig nem zarjak el. Na mind1. Az anyos persze meresz volt, mivel nem voltam ott, kivitte a ket nagy kutyahoz, akik termeszetesen a kisfiamra tamadtak. Megharaptak a combocskajat, kiszakitottak a mellenyet 3 helyen, a hata is ott kimarva, nyaka, fule.....
A ferjem bent volt, arra ment ki, hogy a gyermek ordit, de ugy, h nemkap levegot. Az anyos meg azt hazudta neki, h nem tortent semmi. Csak megijedt, mert ra madtak a kutyak. Majd itthon vettuk eszre csak a sebeket ESTE mikor ment furodni.
Sok van haljatok, rendgetek provokacio, de ez az utolso ketto mer kiverte nalam total a biztositekot es LATNI SEM AKAROM. A ferjem is ignoralja. Na de jon a Karacsony, fogunk menni a szuleimhez. Nemtudom hogy legyen a latogatasuk. Egyszeruen nem visz ra a lelek, hogy oda menjek. Egyedul a kisfiamat a ferjemmel meg biztos nem engedem.
Igazan igyekeztem MINDIG, soha nem provokaltam, soha nem bantottam, mindig segitettem, takaritottam, kedves voltam, nyaltam a segget meg akkor is, ha o lekezelo volt.
Csak az apost sajnalom, mert o jo ember. Egy nagy vallalkozo, aki most sajnos iszik, es tonkre van. Igen, az anyos tehet rola sajnos, mert elkepesztoen gonosz ember.
Eszembe nem jutott, hogy agyermeket megtamadta egy kutya, hisz azt hittem jo kezekben van. Es a masik, mondom, h elhalgatta.
Jah, irtam neki en is. Annyit irt csak, h igazam van.
Fu nagyon zavaros ez a sztori, de ha az orszag masik vegen laktok, mi a francnak kell tartani vele a kapcsolatot? 11 eve csak a szart kapod tole.
De itt szerintem a ferjeddel lesz baj, gondolom o ragaszkodik anyucihoz es szarik rad, nem ved meg.
Mert epeszu ember nem turi, hogy evekig a feleseget b@szogassak, az tuti!
Es egy ilyen emberre gyereket rabizni, aki igy banik veled? Raadasul tudtad, hogy ott vannak a kutyak, tudtad, milyen anyos...egyszeruen nem ertem.
Most minden bantas nelkul, de nektek mi bajotok van? Hazhoz mentek a pofonert es ennek a gyereket is kiteszitek! Normalisak vagytok?
Hát ne haragudj, de ha a férjednek rendben van, hogy az anyja szájon csókolgatja, meg kölcsönt vesz fel neki a saját nevére és titkolgatja, meg oda akar menni karácsonykor azután, hogy az anyja még bocsánatot sem kért, mert a kutyák megtámadták a gyerekét, akkor itt nemcsak anyóssal van gond, hanem a férjeddel is.
Sőt, őszintén szólva veled is, ha neked megfelelő egy ilyen férj, bocs. Mind szépen egymásra találtatok.
Eszembe nem jutott, hogy agyermeket megtamadta egy kutya
Ja, és akkor nyugodtan lehet sebes a nyaka, füle, háta, combja.
Persze, a gyerek meg nem jelezte feléd sehogyan, hogy valami történt vele. Hogy kell ezt elképzelni, megtámadják, megtépik a ruháját, még a bőrén is van sérülés, és a 20 hónapos gyerek zokszó nélkül napirendre tér felette, de olyan szinten, hogy neked úgy kell ÉSZREVENNED este fürdetéskor?
Láttál te már ekkora gyereket egyáltalán?
Én sem ertem, hogy nem láttad legalább a gyerek nyakán meg fülén a sebeket, sapkában-sálban volt fürdésig, vagy mi??
A férjed meg anyóssal smárol, kölcsönnél kezeskedik neki titokban, aztán nem szól semmit, mikor a gyereket anyós megharaptatja a kutyával, és az a legnagyobb problémád, hogy menjetek-e karácsonykor?? Kicsit rakj rendet a fejedben, azt ajánlom, mert a férjed egy anyukájának végletesen alárendelődő pincsikutya. Nem ignorálnia kéne az anyját, hanem helyretenni. A karácsony itt a legkisebb probléma.
"majd egy doktorno ismerose irt a ferjemnek, hogy az anyos kuldte neki a kepeket a kisfiamrol, es h ne feljunk, bevoltak oltva. Es kenegessuk betadinnal."
Az anyós egy random orvosnak küldözget képeket a gyerek sérüléseiről, amiket lefotózgatott, majd ez a random orvos, aki a gyereket nem is látta, csak ugy hasból ír a férjednek, hogy a kutyák be voltak oltva??? Amit nem is tudhat??
Felétek mindenki degeneralt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!