Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan tovabb az anyossal?

Hogyan tovabb az anyossal?

Figyelt kérdés

udvarra, mig nem zarjak el. Na mind1. Az anyos persze meresz volt, mivel nem voltam ott, kivitte a ket nagy kutyahoz, akik termeszetesen a kisfiamra tamadtak. Megharaptak a combocskajat, kiszakitottak a mellenyet 3 helyen, a hata is ott kimarva, nyaka, fule.....

A ferjem bent volt, arra ment ki, hogy a gyermek ordit, de ugy, h nemkap levegot. Az anyos meg azt hazudta neki, h nem tortent semmi. Csak megijedt, mert ra madtak a kutyak. Majd itthon vettuk eszre csak a sebeket ESTE mikor ment furodni.

Sok van haljatok, rendgetek provokacio, de ez az utolso ketto mer kiverte nalam total a biztositekot es LATNI SEM AKAROM. A ferjem is ignoralja. Na de jon a Karacsony, fogunk menni a szuleimhez. Nemtudom hogy legyen a latogatasuk. Egyszeruen nem visz ra a lelek, hogy oda menjek. Egyedul a kisfiamat a ferjemmel meg biztos nem engedem.

Igazan igyekeztem MINDIG, soha nem provokaltam, soha nem bantottam, mindig segitettem, takaritottam, kedves voltam, nyaltam a segget meg akkor is, ha o lekezelo volt.

Csak az apost sajnalom, mert o jo ember. Egy nagy vallalkozo, aki most sajnos iszik, es tonkre van. Igen, az anyos tehet rola sajnos, mert elkepesztoen gonosz ember.

2022. nov. 27. 11:29
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
90%

"Kosz szepen mindenkinek a valaszat, aki normalisan ir, sertegetes nelkul."

Bocs, de jobbat nem tudok mondani, mint hogy debil vagy.

2022. nov. 27. 15:45
 32/48 anonim ***** válasza:
92%

Nem fogjatok fel, hogy mikor hazajottek, semmit nem lattam

De, értjük, fürdésig sapka, sál volt rajta meg nagykabát.

2022. nov. 27. 16:39
 33/48 anonim ***** válasza:
79%
Az ilyen anyóst a gyerekről készült látlelettel jelentenék fel miután kicsit kiklopfoltam a szívlapáttal. Bár az nekem sem tiszta, hogy nem veszel észre sérülést a gyereken, de te tudod, lelked rajta. Férjed amúgy 99,99% hogy ki fog békülni az anyjával, sőt inkább össze se fognak veszni, titokban ugyanúgy összejárnak de még lehet a gyereket is áthordja. Inkább a házasságodat gondold át ezzel az emberrel, hátha érdemesebb egyből anyudékhoz költözni, ha szívesen látnak
2022. nov. 27. 17:05
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

"a hata is ott kimarva, nyaka, fule....."

Hazudj még...

2022. nov. 27. 18:09
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, majd ha lenyugodtal, olvasd vissza, amit csak ugy szures nelkul idehanytal nekunk. Ember legyen a talpan, aki ezen kiigazodik es konyorogve kerlek, azt vedd mar szamitasba, hogy mi nem vagyunk ott, mi idegen emberek vagyunk, csak es kizarolag annyi infonk van, amit te megosztasz.

Ossze-vissza beszelsz, nem egyertelmu. Alig erteni amit irsz.

Szedd ossze magad es vagy fogalmazd meg legkozelebb normalisan, hogy mit akarsz vagy akkor ne csodalkozzal, ha az emberek nem ertik mi a fasz van.

Mert az iraskeped es a fogalmazasod ertekelhetetlen. Es nem a helyesiras a baj, en se irok helyesen szerintem, csak egyszeruen az ertelmezes nehez.

2022. nov. 27. 18:16
 36/48 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, a 20 hónapos az már majdnem 2 éves. Az enyém 18 hónaposan kezdett beszélni. Ha két kutya rátámad, nyilvanvalóan mondani fogja. És naná, hogy eszreveszem, hogy két kutya megharapta, bakker, minimum pelenkázásnál, de leginkább már akkor, amikor leveszem róla a sapit, sálat.
2022. nov. 27. 18:31
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

"A ferjem bent volt, arra ment ki, hogy a gyermek ordit, de ugy, h nemkap levegot. Az anyos meg azt hazudta neki, h nem tortent semmi. Csak megijedt, mert ra madtak a kutyak." kontra "Nem, mert nem tudtuk, hogy ra tamadt a kutya, mivel az anyossal volt kint. A ferjem sevtudta, mert meg bent volt a hazban."

Na most akkor kiment a férjed, mert ordított a gyerek vagy bent volt a házban és nem tudott semmiről?

Baromi szar kamu. Ha meg nem, akkor a gyereket ki kéne emelni ebből a családból. Kutyatámadás után ordító gyerekkel nem azonnal orvoshoz rohanni (bárki, bármit mond, főleg ha a nyaka és füle is sebes, ami ruhában is JÓL látható) határozottan kiskorú veszélyeztetése kategória és pocsék szülők vagytok.

2022. nov. 27. 18:33
 38/48 anonim ***** válasza:
100%

"...a combjan volt 4 fog nyom (veralafutasos melyedes, a bort nem harapta at se a nacit!!!!!!!!!)"

Na ezt meséld másnak, idióta kérdező. Engem harapott már meg németjuhász méretű kutya (saját hibám volt, de most nem ez a lényeg) pont a combomat, felnőtt voltam már akkor, de érdekes módon nekem a nadrágomon és a lábamon is lett egy-egy lyuk, mindkettőt össze kellett varrni. Egy 20 hónapos gyerek lába biztosan sokkal masszívabb, azon a bőrt nem tudja átharapni egy ekkora kutya. Aha. Miért jó neked, hogy ilyeneket kamuzol?

2022. nov. 27. 18:53
 39/48 anonim ***** válasza:
83%
40, kutyaharapást soha nem varrjuk!!!
2022. nov. 27. 18:59
 40/48 anonim ***** válasza:
97%
#41, de, akkora lyuk volt, hogy kimetszés után (amitől nyilván még nagyobb lyuk lett) össze kellett varrni - tovafutó varrattal az első pár napban csak részben összehúzva, folyamatos ellenőrzés-fertőtlenítés miatt - de ennyire nem akartam részletezni, a kérdező szerintem ezt már úgysem értené.
2022. nov. 27. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!