Feleségek! Nektek milyen a kapcsolatotok az anyóssal, apóssal?
Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 13:45
1/21 anonim válasza:
Leginkább semmilyen. A páromat elhagyta mindkettő, mikor gyerek volt, nem nagyon tartják a kapcsolatot.
2/21 anonim válasza:
Nagyon jó, imádjuk egymást, pedig nem beszélünk igazán közös nyelvet
3/21 anonim válasza:
egyedül a pénzzel nem tudnak bánni, ez okozo pár konfliktust, de amúgy imádnivalóak
4/21 anonim válasza:
Változó, de az utóbbi pár évben nagyon igyekszünk mindketten. Leginkább mióta gyerek van. Mindketten felvettük az élni és élni hagyni elvét.
Apósom sajnos nem él már.
5/21 anonim válasza:
Nem beszélek vele se én, se a férjem.
6/21 anonim válasza:
Semmilyen. Az anyósomat nem is ismerem, az apósomat kb 5x láttam és beszéltem vele 3 mondatot. Általában akkor jön, ha pénz kell, és el is megy.
7/21 anonim válasza:
Anyósommal rossz volt, nem bírta elviselni a létezésemet, és egy idő után én sem az övét.
Apósomat szerettem, ő pár hónappal a megismerkedésük után meghalt. Azóta anyós is.
8/21 anonim válasza:
Jó, de azért bff-ek nem vagyunk. Anyóst kedvelem, jól el tudok vele beszélgetni, de nem szoktuk egymást telefonon hívogatni csevegni vagy ilyesmi. Após furi, eléggé nehezen kommunikál úgy általánosságban az emberekkel, velem is szerintem sokszor elbeszélünk egymás mellett. De kedves amúgy ő is.
9/21 anonim válasza:
Beszélő viszonyban vagyunk. De ez egy nagyon ritkán beszélünk viszonyt jelez. Anyja nem különösöbben kedvel, apjával nincsen gond.
Az én szüleim viszont nagyon szeretik a férjemet, bár tény, hogy a szüleimnek is vannak hibái, főleg, ahogy anyám bánt velem mindig is, ez szúrja férjem szemét mai napig. Persze az enyémet is, de velük többet találkozunk, kb kavi egyszer.
10/21 anonim válasza:
Az én párom külföldi, ezért a ketteshez hasonlóan mi sem beszéltünk egy ideig közös nyelvet jól, de ők a kezdetektől fogva olyan szeretettel és nyitottsággal fogadtak engem, mint még senki sem. A párom anyja az anyám helyett is anyám, nagyon szeretjük egymást, hasonlóan az apjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!