Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Feleségek! Nektek milyen a...

Feleségek! Nektek milyen a kapcsolatotok az anyóssal, apóssal?

Figyelt kérdés

2022. szept. 4. 13:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
Átlagos, rosszban nem vagyunk, ez a lényeg.
2022. szept. 4. 17:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Semleges
2022. szept. 4. 19:41
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó. Elbeszélgetünk - nem bájolgás, hanem értelmes témákról -, receptet cserélünk, nevetünk. Igazából az élni és élni hagyni elv érvényesül, ami király.
2022. szept. 5. 07:33
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát többnyire semleges. Nem túl beszédes velem. Szinte sosem kérdez. Ha én nem kérdezek akkor gügyög a kislányomnak, közben pedig csak néma csend. Kínos. Szerintem nem kedvel engem vagy nem tudom. Olyan sok anyai ösztön meg szeretet nem szorult belé. Legalábbis párom húga sokszor a szemére vetette hogy nem foglalkozott vele mikor gyerek volt csak a párommal.
2022. szept. 6. 14:16
 15/21 anonim ***** válasza:
86%
Szerencsére semmilyen. Borzasztóan invazív ember az anyósom, igazi élősködő, munkakerülő, ránk zúdított némi hitelt is amit helyette kell fizetnünk. Nagyon csúnya dolgokat követett el. Így a férjem meg is szakította vele a kapcsolatot kb 10 éve.
2022. szept. 7. 21:53
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön élünk, így nem sok kapcsolat van, de szerencsére nem szól bele az életünkbe. Mondjuk a férjemmel se túl szoros a viszonya anyósomnak, ami nekem kicsit fura, de ez van.
2022. szept. 10. 01:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Apóssal jó, de nem találkozunk túl sok időre, mondjuk hetente beugrik megnézni az unokáját, de max 1 óra, inkább fél.

Anyóssal is jó volt a kisbabám születése elôtt, azóta viszont elment az esze teljesen. Elváltak apósommal, ő a közelünkben lakik és mivel neki nem sikerült párt találni, ezért amennyit lehet rajtunk lóg. Rendszeresen soron kívül megjelenik “szerelmeskedni a szerelmével”, amikor egész kicsi volt, napjában többször is verte az ajtót, kimondhatatlanul sokszor lettem a budiról felállítva vagy az ágyból kirángatva, mert jött ellenőrizni. Mindent is ő tud jobban, mindent lesz@roz, ha venni merünk egy pár cipőt a saját gyerekünknek, akkor fintorog rá, elmondja miért nem jó, aztán másnap beállît egy másikkal, mert hogy az jó, ő tudja. Miközben híres arról, hogy mennyire magasról letojta a saját gyerekeit, azt hiszem az mindent elmond, hogy az anyák napi ünnepségen nem ő volt jelen, hanem a nagypapa, merthogy egy időben annyira nagyon elfoglalt volt, hogy a nagyszülők nevelték az unokákat, ott is laktak. Szóval maradjunk annyiban, hogy nincs nagyon oka, hogy ekkora arca legyen, de ha meg valami nem az ő elképzelései szerint alakul, elbőgi magát, mint valami dedós, hogy ő már nem is mer semmit mondani. Totál idióta lett, nem csoda, hogy a kutya meg nem piszkálja.

2022. szept. 10. 20:46
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

17

És te ezt tűröd? Hűha.

2022. szept. 10. 20:52
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább távoli. Apósom rég meghalt, mikor még csak 3 éves volt a férjem, szóval abszolút nem ismerem, csak képen láttam.

Anyóssal elvagyunk, semmi extra. de évente átlagos esetben csak 2x találkozunk.

Mi megyünk hozzá szenteste vacsira, meg az ő családjukban divat ez az ajándékozásos mizéria. A nap fénypontja mindenképp az hogy díszíthetek karácsonyfát ott is:) Azt imádom!

Amúgy nem vele van bajom, szimplán nem igazán bírom ha túl sok ember van körülöttem, úgy általában.

Ezek után cirka fél év múlva ő jön hozzánk a párom szülinapjára ebédre, meg tortázni. Kb ennyi a kapcsolatunk. Ha találkozunk, akkor a férjem is ott van, és inkább ők beszélgetnek, én meg hallgatom őket. Nem igazán szoktam beleszólni.

2022. szept. 12. 23:11
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem létező. Anyósnak kiátkoztam a belét is kb 4 éve. Azóta nem láttam, nem beszéltünk.

Após anyósnak a gazdateste. Egy test egy lélek. Vele sincs kapcsolatom.

2022. szept. 20. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!