Tartanátok a kapcsolatot ebben a helyzetben?
Mondjuk nem értem, anyósodnak miért kellett volna bocsánatot kérnie?
Oké, jó esetben a nagyszülő próbálja meg viszonylag biztonságossá tenni a lakását, de alapvetően ti ott vendégek vagytok és nektek kéne vigyáznotok, hogy a gyereketek se magában, se a berendezésben ne tegyen kárt.
Most akkor azért nem látogatnátok a gyerek nagymamáját, mert ti nem vigyáztok rá eléggé?
Amúgy a férjed próbált már négyszemközt higgadtan beszélgetni az anyjával arról, hogy mit lenne célszerűbb elrakni, hogy biztonságosabb legyen a lakás, mikor jöttök? Ha szemrehányóan mondjátok neki, az csak ellenkezést szül.
De attól még nekik nem kötelességük átrendezni a lakást, elég bunkóság is részedről elvárni. Neked kell vigyázni a saját gyerekedre, nem hiszem, hogy nem vagy rá képes. A kritizálás és az okoskodás nincs rendben, abszolút. Ebben igazad van. De a többit túltolod, mert nyűg neked és nem bírod őket.
Én megértem, nekem sem ez lenne a kedvenc elfoglaltságom. Csak nem kell ennyire befeszülni neg hergelni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!