Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért van a fiús anyákba...

Miért van a fiús anyákba kódolva, hogy annyira rajonganak a saját fiaikért, hogy rivalizálni kezdenek a menyükkel?

Figyelt kérdés
Már az elején leszögezném, hogy nyilván rengeteg anyós egy tünemény! De sajnos nagyon sok olyan anyós van, aki ki nem állhatja a menyét, a fiát egyszerűen nem tudja elengedni, képtelen elviselni, hogy egy másik nő is fontos lett a fia életében. Ez miért van? A fiús anyák mitől lesznek sokszor ilyen betegesen féltékenyek a saját menyükre? És miért nincs ez fordítva is így akkor, tehát a lányos anyukák miért nem utálják a vejüket csak azért mert létezik?
2022. nov. 15. 15:33
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
55%
#20 Jaja, tehát csak a menyeden múlna, hogy viselkedsz, minden sárkány anyós így kezdi. Így "passzív szereplőként" azért könnyű élni az életet, ugye a saját házastársunknak is milyen könnyű azt mondani, hogy "azért viselkedek így veled, mert te úgy viselkedtél velem". Ez a legaljább hozzáállás bármilyen emberi kapcsolathoz. Apa meg azért iszik, mert te sírsz, ugye?
2022. nov. 15. 19:32
 22/44 anonim ***** válasza:
36%
Mert a lányos apák esetében miért van az, hogy sokszor senki nem elég jó a kislányukhoz? :)
2022. nov. 15. 19:44
 23/44 anonim ***** válasza:
76%
Igen, csak a menyemen múlna, hogy viselkedek. Miért, ha veled bunkó az anyós, te kedves vagy vele? Apa meg azért iszik, mert te sírsz, ugye?
2022. nov. 15. 19:51
 24/44 anonim ***** válasza:
22%
#22 Mert senki nem elég jó a kislányainkhoz. Ettől függetlenül el tudjuk fogadni, hogy a lányunk szexelt annyiszor, ahány unokát szül nekünk, különösen, ha lány unokát.
2022. nov. 15. 19:52
 25/44 anonim ***** válasza:
71%
#23 Én mindig mindenkivel kedves voltam, vagyok és leszek. Aranyszabály, úgy viselkedj mással, ahogy szeretnéd, hogy veled viselkedjenek. Krisztus mondta, nem vagyok vallásos, de valamit azért tudott a fickó.
2022. nov. 15. 19:53
 26/44 Darius- ***** válasza:
6%
Kevés az olyan személy, aki végletekig leegyszerusito ezt nemekre. Vannak ilyenek, de azoknak az értelmi szintje is olyan. Altalaban személyfuggo kit kedvelunk.
2022. nov. 15. 20:50
 27/44 anonim ***** válasza:
60%

"Én mindig mindenkivel kedves voltam, vagyok és leszek."

Csak a plafon le ne szakadjon. ;-)

Amúgy nagyon jó az alapszabály! :)

2022. nov. 15. 20:52
 28/44 anonim ***** válasza:
2022. nov. 15. 21:46
 29/44 anonim ***** válasza:
78%
#27 Jó, hát a kedvesség is relatív. Fogalmazzunk úgy, hogy nem torolok meg szándékosan sérelmeket és senkivel nem leszek bunkó azért, mert bunkó volt velem. Nyilván nem mindenkivel ugyanúgy viselkedem.
2022. nov. 15. 21:47
 30/44 anonim ***** válasza:
18%

#28 Jaja, ez meg a másik oldal. Gyönyörűen mutatja, hogy

1. anyukák életüket teszik a gyerekükre, nem a saját házasságukra és életükre, ezért nem tudnak leválni a gyerekeikről

2. menyecskék annyira nem váltak le szülőkről, hogy az új kapcsolatot is pont úgy akarják dominálni, mint ahogy az anyjuk őket (és ahogy ezek az anyukák a vejüket meg az unokáikat)

Szegény férfi meg megy cseberből vederbe, vagy válóperre, vagy horgászni. Ez van. Szerencsére vannak normális emberek, akiknél nem ez történik.

2022. nov. 15. 21:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!