Mit gondolnàtok anyòst apòst akàr a sajàt kàrotokon is segíteni kell, vagy egyék meg amit föztek oldjàk meg ?
Figyelt kérdés
Nemtudjàk egyedül fenntartani a hàzukat. Eladni nem érdemes, olyan faluban van ahol nem kapkodnak érte (sok az öreg, sok a kisebbségi lakos).2022. jún. 9. 15:30
1/19 anonim válasza:
Konkrétan mit jelent az, hogy "egyék meg amit föztek".
Nem dolgoztak, nem takarékoskodtak? Avagy munkaképtelenek/betegek, nincs munka a környéken?
2/19 anonim válasza:
Kevés az info. Mo lenne a saját károtok? Mit főztek? Milyen segítségre lenne szükségük?
4/19 anonim válasza:
A saját káromon nincs olyan Isten és ember, akinek segítenék.
5/19 anonim válasza:
Én mindig azt az elvet vallom hogy "Segíts magadon, Isten is megsegít."
6/19 anonim válasza:
Én meg azt az elvet vallom, hogy nekem se segít senki, én se segítek másoknak.
7/19 anonim válasza:
Dettó úgy vagyok, mint 6-os. Amikor anyagilag bajban voltam (és nem csak anyagilag), akkor anyám utazgatott a világban. Oké, tegye. Kimásztam a gödörből egyedül, senki nem segített.
Ha most szarban lenne, én sem segítenék, mindenki oldja meg.
8/19 anonim válasza:
de ha segített volna, mas lenne a helyzet.
Honnan tudjuk h a kérdező anyósáék mit tettek vagy épp nem tettek
9/19 anonim válasza:
8-as, na igen, ezt nem tudjuk, hogy ők voltak-e kérdezőék iránt áldozatkészek, és ha igen, mennyire.
Fontos infó ez is.
10/19 anonim válasza:
Nálunk mindenki a saját szüleivel foglalkozik. Nem az én problémám, hogy a párom és a testvére hogyan akarja/akarná megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!