Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg annyira gonosszság az...

Tényleg annyira gonosszság az hogy azt kérem menjen? Gonosz dolog,ha a saját családodat és párkapcsolatodat félted tőle?

Figyelt kérdés

Anyósom 1éve hogy itt van nálunk,ideköltözött hozzánk.Párom dolgozik,én itthon vagyok az 1 éves gyerekkel.

Anyósomnak része van a lakásból,úgy döntöttünk hogy elköltözünk házba,de ő velünk akar maradni,nem fogad el pénzt mert akkor így egyedül maradna.

Elején elvoltunk,aztán fél év és elkezdte kimutatni a foga fehérjét,a hátam mögött páromnak elkezdte mondani hogy én semmit nem csinálok(mikor az egész lakást én takarítom),hogy egy hercegkisasszonyt játszok(mert nem szóltam hozzá,inkább csak hagytam figyelmen kívűl őt),meg hogy egy szar vagyok,mert nem vagyok hajlandó elmosogatni utána is és nonstop takarítani utánuk(van 2 gyerekem akik után folyamatosan pakolok).

Anyósom hozta a kutyáját,aki után csak a szobájában takarít sehol máshol nem takarít ki,de én megteszem.

Rengeteget eszik,de nagyon semmit nem fizet bele és nem is vesz semmit,de elvárja hogy legyen kaja minden nap.

Állandóan beszólogat,mióta itt van a kapcsolatom a párommal megromlott és a süllyesztőben fogja végezni,ha így folytatjuk.

Minden nap feszültség van és viták.

Párom viszont nem akar ellene semmit tenni,mert az anyja állandóan kihasználja azt hogy ha elkezd sírnu akkor eltud vele érni páromnál mindent.

Beleköt mindenbe,folyamatosan cseszeget mindenért,még akkor is ha nem szólok semmit se.

Anyósom próbál kitúrni itthonról,amit el is fog érni mert párom nem hajlandó ellene tenni.

Viszont nekem ez sok hogy semmibe vagyok véve és mindenért engem okolnak.

Gonosz vagyok csak azért mert féltem a kapcsolatomat és a családomat tőle?

Vagy azért mert szeretnék nélüle élni és a nyugodt életet választani?

Beszéltük,hogy mivel én ezt a továbbiakban nem fogom elviselni se tűrni,ezért elfogok menni mert ezt próbálja elintézni az anyósom.

Persze akkor is engem hibáztatott a párom és elhordott szépnek és jónak.

2022. jún. 13. 09:07
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
34%

"Anyósom próbál kitúrni itthonról,amit el is fog érni mert párom nem hajlandó ellene tenni."

Ha hagyod magad ...

2022. jún. 13. 09:15
 2/63 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon sajnálom ezt a helyzetet, az idegeim biztos rámennének. Sírjál Te is. Vagy valahogy buktasd le, hogy anyósod milyen valójában.

Ha meg tényleg ő neki a fontosabb, akkor fejre is állhatsz, nem is biztos, hogy ragaszkodnék a helyedben hozzá, egy ennyire anyás férfihoz. Ha nem látja be, hogy jobb lenne nektek nélküle, akkor meg is érdemli az anyját, Te meg egy normális férfit érdemelsz, akinek Te vagy az első helyen.

2022. jún. 13. 09:28
 3/63 anonim ***** válasza:
93%
Ez az a helyzet,hogy ha eljössz onnan,csak nyersz.
2022. jún. 13. 09:52
 4/63 anonim ***** válasza:
18%

Anyósnak része van a lakásban...

Gondolom, a másik felét örökölte a férjed, neked nincs tulajdonod.

2022. jún. 13. 09:59
 5/63 anonim ***** válasza:
89%
Ha a férjed nem véd meg, ő is szabadulni akar tőled.
2022. jún. 13. 10:05
 6/63 anonim ***** válasza:
95%

Annak a kapcsolatnak nem sok jövője van, ahol a férj nem a feleség, hanem az anyja mellé áll bármi vitás kérdésben....

Egy éve éltek együtt anyossal. Előtte hogy volt?

2022. jún. 13. 10:07
 7/63 Andizsuzsi ***** válasza:
90%

"Anyósomnak része van a lakásból,úgy döntöttünk hogy elköltözünk házba,de ő velünk akar maradni,nem fogad el pénzt mert akkor így egyedül maradna."

Ezt úgy kell érteni, hogy ti el akarnátok adni a lakást, ami az anyós tulajdona is és kifizetni belőle anyós részét, de ő ezt nem akarja?

2022. jún. 13. 10:08
 8/63 anonim ***** válasza:
75%

5: én is kíváncsi lennék, hogy mi a férj véleménye....

Erről nem esett szó a kérdés alatt.

Ha ő nem áll ki a felesége mellett, akkor veszett fejsze nyele.

2022. jún. 13. 10:09
 9/63 anonim ***** válasza:
93%

Tehát anyós A-t mondd a férjednek, éskésőbb te hiába mondod neki, hogy de B volt, és nem A, annak ellenére te vagy a rossz, mert A volt és még hazudsz is?

Én az első ilyen alkalom után összepakolnám a gyerek és a saját cuccaimat, beülnék a kocsiba és mennék szülőkhöz/baráthoz, akinél átmenetileg maradhatunk, amíg találok albit. (A saját szüleim is ezt játszották velem egész gyerekkoromban, köszönöm, egy életre elég volt, az ellen gyerekként sokat nem tehettem, de ha nem muszáj soha többet senkitől nem viselem el.)

Miért vagy olyan férfival, aki nem hisz neked, nem bízik benned? Aki nem véd meg?

2022. jún. 13. 10:17
 10/63 anonim ***** válasza:
91%

": én is kíváncsi lennék, hogy mi a férj véleménye....

Erről nem esett szó a kérdés alatt."

Dehogynem, csak el kellett volna olvasni.

"Állandóan beszólogat,mióta itt van a kapcsolatom a párommal megromlott és a süllyesztőben fogja végezni,ha így folytatjuk.

Minden nap feszültség van és viták.

Párom viszont nem akar ellene semmit tenni,mert az anyja állandóan kihasználja azt hogy ha elkezd sírnu akkor eltud vele érni páromnál mindent.

Beleköt mindenbe,folyamatosan cseszeget mindenért,még akkor is ha nem szólok semmit se.

Anyósom próbál kitúrni itthonról,amit el is fog érni mert párom nem hajlandó ellene tenni."

"Beszéltük,hogy mivel én ezt a továbbiakban nem fogom elviselni se tűrni,ezért elfogok menni mert ezt próbálja elintézni az anyósom.

Persze akkor is engem hibáztatott a párom és elhordott szépnek és jónak."

2022. jún. 13. 10:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!