Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg annyira gonosszság az...

Tényleg annyira gonosszság az hogy azt kérem menjen? Gonosz dolog,ha a saját családodat és párkapcsolatodat félted tőle?

Figyelt kérdés

Anyósom 1éve hogy itt van nálunk,ideköltözött hozzánk.Párom dolgozik,én itthon vagyok az 1 éves gyerekkel.

Anyósomnak része van a lakásból,úgy döntöttünk hogy elköltözünk házba,de ő velünk akar maradni,nem fogad el pénzt mert akkor így egyedül maradna.

Elején elvoltunk,aztán fél év és elkezdte kimutatni a foga fehérjét,a hátam mögött páromnak elkezdte mondani hogy én semmit nem csinálok(mikor az egész lakást én takarítom),hogy egy hercegkisasszonyt játszok(mert nem szóltam hozzá,inkább csak hagytam figyelmen kívűl őt),meg hogy egy szar vagyok,mert nem vagyok hajlandó elmosogatni utána is és nonstop takarítani utánuk(van 2 gyerekem akik után folyamatosan pakolok).

Anyósom hozta a kutyáját,aki után csak a szobájában takarít sehol máshol nem takarít ki,de én megteszem.

Rengeteget eszik,de nagyon semmit nem fizet bele és nem is vesz semmit,de elvárja hogy legyen kaja minden nap.

Állandóan beszólogat,mióta itt van a kapcsolatom a párommal megromlott és a süllyesztőben fogja végezni,ha így folytatjuk.

Minden nap feszültség van és viták.

Párom viszont nem akar ellene semmit tenni,mert az anyja állandóan kihasználja azt hogy ha elkezd sírnu akkor eltud vele érni páromnál mindent.

Beleköt mindenbe,folyamatosan cseszeget mindenért,még akkor is ha nem szólok semmit se.

Anyósom próbál kitúrni itthonról,amit el is fog érni mert párom nem hajlandó ellene tenni.

Viszont nekem ez sok hogy semmibe vagyok véve és mindenért engem okolnak.

Gonosz vagyok csak azért mert féltem a kapcsolatomat és a családomat tőle?

Vagy azért mert szeretnék nélüle élni és a nyugodt életet választani?

Beszéltük,hogy mivel én ezt a továbbiakban nem fogom elviselni se tűrni,ezért elfogok menni mert ezt próbálja elintézni az anyósom.

Persze akkor is engem hibáztatott a párom és elhordott szépnek és jónak.

2022. jún. 13. 09:07
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
100%
Mivel anyos háza így hát, neki van több joga.
2022. jún. 13. 21:36
 32/63 A kérdező kommentje:

A lakást annó anyósom találta egy munka miatt,azzal foglalkoztak az exével hogy vesznek felújítanak és eladnak lakásokat.

A páromat elhagyta az anyja és az apja nevelte,de aztán kirakta a házból így valahogy rátaláltak egymásra az anyjával aki srgített neki.

Haszonélvező az anyósom,a párom a tulaj,amikor azt beszéltük hogy kifizetnénk őt annyival amennyit igazából járna neki úgy hogy tartozásokat halmozott fel a páromnak,de nem ment bele,mert ő velünk akar élni.

Elösször úgy beszéltük meg vele hogy nem akar zavarni minket ezért albérletbe menne,de aztán elkezdte jól érzeni magát avval hogy nem kell fizetnie semmi nagyobb összeget így esze ágában sincs sehova menni.

Nekem nincs tulajdonom,mert ezt még a kapcsolatunk elején vették meg.

Párom is tett bele pénzt.

Anyósom a szemembe nem mondott semmit,hanem a hátam mögött kezdett el szurogatni,avval hogy a páromnak mindenfélét mond.

Például hogy én nem mosogatom el az ő dolgait(amikor belehamuzik a tányérba vagy a pohárba,vagy amit főzőtt utána takarítgatni.

Meg hogy a párom ruháját nem mindig rakom el a szekrénybe pedig ez a dolgom,vagy ha már itthon vagyok akkor takarísak utánuk mindent.

Vagy hogy én én milyen szemét vagyok mert hogy nekem nem tetszik sok minden és még sorolhatnám.

Nem hagyom magam,de bármit csinálok az itt senkinek se jó,ha megvédem magam akkor az a baj,ha szemébe mondom az igazat az a baj,mindegy mit csinálok semmi se jó és mindig én vagyok a gonosz és a szar mindkettő szemébe.

Anyós elött jól elvoltunk,voltak kisebb veszekedések mint majdnem mindem háztartásban,de amióta itt él anyósom egyre rosszabb.

2022. jún. 13. 22:11
 33/63 A kérdező kommentje:

10éve vagyunk együtt,anyósom az exével élt eddig aki agyba főbe verte őt,mindig ide jött amikor ez volt,az exe zaklatta,zaklatott minket is és fenyegetett,rendőrt kellett kihivni csak ez miatt.

A gyerekek lelkileg kivannak,a lányom azóta nem olyan mint elötte volt,megviseli őt nagyon ez az egész.

Szeretném ha a gyerekek a szüleikkel nőjjenek fel,de ezt így nem lehetséges ezekszerint csak ha megalázkodom és elvárják azt hogy nekem semmibe ne legyen beleszólásom,semmi önálló gondolatom,mert mindenki helyettem akar dönteni és ha nekem nem tetszik akkor persze én vagyok a rossz.

Házasodni szerettünk volna,de én mondtam hogy várjunk vele.

A lakást eddig csak a párom tartotta fent annak ellenére hogy anyósom is itt lakott volt mikor hetekig volt mikor hónapokig,mindig a mi pénzünkből élt mert az exe kirakta mindig egy forint nélkül,de ő mindig visszament,mindig egy papirt hagyott maga után amiben megírta hogy kössz mindent de visszamegy az exéhez.

Ez miatt is szóltam páromnak hogy ez igy nem jó,de mindig az anyja mellett állt.

Az nem érdekli hogy a gyerekek hogyan élik meg mondván így is feltudnak nőni senki nem fog belehalni.

Ha én meg elhagyom akkir azt mondta hogy a gyerekek nem fognak nincstelenek lenni de rólam tudomást nem akar venni csak annyira hogy a gyerekeket láthassa.

Az anyja rossz hatása miatt régen speedezett,meg sokat ivott en voltam ott hogy leszokjon róla,nagyon sok mindenen mentünk keresztül,mindig én voltam ott mellette az anyja sokszor le se tojjta a fejét,az unokáival úgy szint és a lakás se érdekelte addig.

2022. jún. 13. 22:25
 34/63 A kérdező kommentje:

Van hova mennem a gyerekekkekde szerettem volna ha egybe tudnám tartani a családot.

Többször is beszéltünk már anyóssal ezekről,de mindig kapok egy hátbaszúrást mikor győzködi a páromat,vagy beszólásokat.

Párom válasza hogy ha nem tudunk együtt élni,akkor mindenki mehet oda ahova akar őt nem érdekli.

Akkor segít amikor a párom megkéri,utána a fejemhez van vágva hogy én nem segítettem,mikor eddig a párom se akarta hogy segítsek semmiben.

A párom elött tudja csinálni a dolgokat,1hetig itthon volt,azon kívűl hogy kitakarította a szobáját meg néha elmosogatott ezen kívűl semmit.

Mikor megkértem hogy a tűzhelyet takarítsa le mert úgy főzőtt hogy az egész úszik a kajában a válasza az volt hogy majd megcsinálja,vagy hogy ez a dolgom ha már itthon vagyok.

A gyerekeknél se segít semmibe,mikor a lányomat már nem érdekelte a nagyanyja mert soha nem játszik vele és mindig csak leszídta,utána jött egy nap mikor gyorsan fél napig csak vele foglalkozott és utána ismét semmi.

Nem főztem,nem takarítottam nem csináltam semmit csak elláttam a gyerekeket,akkor meg abból jött egy vita,akkor is én lettem a főbűnös.

2022. jún. 13. 22:34
 35/63 A kérdező kommentje:
Ha tudna normálisan viselkedni és kicsit lejjebb adni a piát,meg nem mindig ellenem hangolná a fiát akkor még elviselhető lenne,de így ..
2022. jún. 13. 22:35
 36/63 anonim ***** válasza:
92%
Bárhogy szeretnéd ha ők nem partnerek a békében akkor se fog menni ha fejreállsz.
2022. jún. 13. 23:07
 37/63 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem addig mozdulj, amíg van rá esély, hogy a párod veled megy. Ne csapd be az ajtót, annyit mondj, hogy te ezt nem bírod tovább, őt nagyon szereted és a párodnak tekinted továbbra is. Nem vele van bajod, hanem a helyzettel. Természetesen őt szívesen látjátok, ha meggondolná magát.

Az új helyen, meg ne ess kétségbe, legyél vidám. Fogadd örömmel, ha jön. Ne legyél rá megsértődve. Látsszon, hogy sokkal boldogabb vagy ott, mint anyósod mellett.

2022. jún. 13. 23:10
 38/63 anonim ***** válasza:
84%

A piát, így a 4- ik oldal végén kár volt ideírnod, mert ezzel hitelteleníted az egészet.

Összefoglalva:

A ház az “anyósé”, még ha a fia nevére is íratta, ő rendelkezik vele, mert övé a haszonélvezet.

Amiket elmondtál egyértelmű, hogy jó szar a párkapcsolatod, baromi fontos volt egy éve odapottyantanod még egy gyereket!

A párod világosan megmutatta neked, hogy mi a csapásirány, így sok választásod nincs.

Vagy tudomásul veszed, hogy ott milyen életet szabtak meg neked és szó nélkül beilleszkedsz, vagy elmész, ahogy a párod javasolta.

Az nem fog működni, hogy a te akaratod érvényesül és te szabod meg, hogy ki és mit adjon el, hova költözzön, mert nagyon rossz pozicióban vagy, ahhoz, hogy te diktálj!

Nincs mese, vagy megszoksz, vagy megszöksz!

Utóbbi 2 gyerekkel nem lesz könnyű, mert gyanítható, hogy így is valakikhez batyuznál, ahol szintén nem te fogod irányítani a dolgokat.

El van ez cseszve megfelelően, de sajnos ezt te hoztad magadnak össze.

2022. jún. 13. 23:18
 39/63 anonim ***** válasza:
66%

38: majdnem mindent értek, de a pias rész miért hiteltelen számodra? Egy olyan valakinél, akinek total zaklatott élete volt, az exéhez visszajárt a pofonért, idónként elmenekült... Ez a személy nem lehet piás?

Anyaként fontos, hogy a gyerekeidre vigyázz. Úgy néz ki, hogy ez a kapcsolat mar meg van mérgezve, nem igazán fenntartható (annak nincs értelme, hogy az életedet szar hangulatban éld le, ilyen rossz példát mindannyian lattunk már. Az informaciónk egyoldalú ugyan, de ettől még lehet igaz. E tekintetben teljesen mindegy, kié a lakás, jobb, ha mész a gyerekekkel. Ha a parod követ, akkor követ, talan ezért se égess fel mindent magad mögött - de ezt a hangulatot konzervalni öngyilkosság.

2022. jún. 13. 23:48
 40/63 anonim ***** válasza:
91%
Ha a párod ilyen xarfaxú, fogd a gyereket és húzz el a sunyiba! Másképp baromi csekély esélye van annak, hogy felnőttnek relatíve egészséges lelkivilág lesz.
2022. jún. 14. 00:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!