Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg annyira gonosszság az...

Tényleg annyira gonosszság az hogy azt kérem menjen? Gonosz dolog,ha a saját családodat és párkapcsolatodat félted tőle?

Figyelt kérdés

Anyósom 1éve hogy itt van nálunk,ideköltözött hozzánk.Párom dolgozik,én itthon vagyok az 1 éves gyerekkel.

Anyósomnak része van a lakásból,úgy döntöttünk hogy elköltözünk házba,de ő velünk akar maradni,nem fogad el pénzt mert akkor így egyedül maradna.

Elején elvoltunk,aztán fél év és elkezdte kimutatni a foga fehérjét,a hátam mögött páromnak elkezdte mondani hogy én semmit nem csinálok(mikor az egész lakást én takarítom),hogy egy hercegkisasszonyt játszok(mert nem szóltam hozzá,inkább csak hagytam figyelmen kívűl őt),meg hogy egy szar vagyok,mert nem vagyok hajlandó elmosogatni utána is és nonstop takarítani utánuk(van 2 gyerekem akik után folyamatosan pakolok).

Anyósom hozta a kutyáját,aki után csak a szobájában takarít sehol máshol nem takarít ki,de én megteszem.

Rengeteget eszik,de nagyon semmit nem fizet bele és nem is vesz semmit,de elvárja hogy legyen kaja minden nap.

Állandóan beszólogat,mióta itt van a kapcsolatom a párommal megromlott és a süllyesztőben fogja végezni,ha így folytatjuk.

Minden nap feszültség van és viták.

Párom viszont nem akar ellene semmit tenni,mert az anyja állandóan kihasználja azt hogy ha elkezd sírnu akkor eltud vele érni páromnál mindent.

Beleköt mindenbe,folyamatosan cseszeget mindenért,még akkor is ha nem szólok semmit se.

Anyósom próbál kitúrni itthonról,amit el is fog érni mert párom nem hajlandó ellene tenni.

Viszont nekem ez sok hogy semmibe vagyok véve és mindenért engem okolnak.

Gonosz vagyok csak azért mert féltem a kapcsolatomat és a családomat tőle?

Vagy azért mert szeretnék nélüle élni és a nyugodt életet választani?

Beszéltük,hogy mivel én ezt a továbbiakban nem fogom elviselni se tűrni,ezért elfogok menni mert ezt próbálja elintézni az anyósom.

Persze akkor is engem hibáztatott a párom és elhordott szépnek és jónak.

2022. jún. 13. 09:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
35%
Na, szóval nemsokára ki fognak dobni, kérdező, hacsak meg nem alázkodsz.
2022. jún. 13. 10:46
 12/63 anonim ***** válasza:
83%
Engem az édekelne, pontosan kié a ház, van-e rajta haszonélvezet és hogyan alakult ki az a helyzet, hogy anyósodnak tulajdonrésze van a házban, mert nagy valószínűséggel itt lesz a probléma gyökere.
2022. jún. 13. 11:27
 13/63 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, ha a férjed az anyja pártján áll, akkor te ott jó nem lehetsz. Keress kiutat magadnak és a gyerekeknek ebből a helyzetből, mondd meg a férjednek, hogy mivel mindketten, ő és a drága mama is úgy gondolták, te nem vagy jó neki, elmész és viszed a gyerekeket is magaddal, a férjed meg vagy meggondolja magát és rádöbben a helyzetre, és utánad megy, vagy nem, de ez esetben is megszabadulsz egy borzasztó, mérgező helyzetből. Ne neveld olyan környezetben a gyerekeidet, ahol téged csak rosszba vesznek, pláne alaptalanul. Ez az ő lelki egészségükre és fejlődésükre is káros lehet.
2022. jún. 13. 11:28
 14/63 anonim ***** válasza:
86%
Tudsz hová menni? Van tulajdonrészed a házban?
2022. jún. 13. 11:46
 15/63 anonim ***** válasza:
0%
11-el értek egyet
2022. jún. 13. 12:14
 16/63 anonim ***** válasza:
14%
Ebből válás lesz.
2022. jún. 13. 12:58
 17/63 anonim ***** válasza:
79%

Én már réges rég leültem volna a anyóssal, kultúrált, de kemény és egyenes hangnemben beszélni.

Őszintén megkérdezném tőle, ő hogyan viselte volna, ha anno az ő anyósa a nyakán élősködött volna, mindenbe beleszólva?

Miért nem képes felnőtt önállő nőként a saját életét élni? Miért nektek kell a gardedámot játszani?

Miért nem képes leválni a gyerekéről?

A férjemtől szintén megkérdezném ezeket, de mivel eddig sem volt képes felfogni mi a problémád, én csomagolnám 2 gyereket és mennék, köszönés nélkül.

Csak 1 feltétellel békülnék, ha az anyja nélkül hajlandó elköltözni.

Amennyiben nem, nos éljenek boldogan.

2022. jún. 13. 13:03
 18/63 anonim ***** válasza:
91%

Beszéltük,hogy mivel én ezt a továbbiakban nem fogom elviselni se tűrni,ezért elfogok menni mert ezt próbálja elintézni az anyósom.

Persze akkor is engem hibáztatott a párom és elhordott szépnek és jónak.

Akkor ez már nem kapcsolat. Ennek már vége.

2022. jún. 13. 13:22
 19/63 anonim ***** válasza:
93%

Anélkül, hogy bárki felett pálcát törnék - mert nem ismerjük a körülményeket és a hiányos sztorit is csak a Kérdező tálalásában - az a tapasztalatom, hogy egy párt csak akkor lehet bárkinek is szétszednie, ha az egyik félnek ugyanaz a véleménye, mint annak, aki “fúrkálódik”.

Ezen szokott segíteni a szerelem, de ha már az sincs, akkor vége, minden további perc csak időhúzás.

Vajon miért van annyi felbomlott kapcsolat vagy válás, még gyerekekkel is?

2022. jún. 13. 14:07
 20/63 anonim ***** válasza:
22%

"": én is kíváncsi lennék, hogy mi a férj véleménye....

Erről nem esett szó a kérdés alatt.""

Vendégem vagy egy kávéra. xD

2022. jún. 13. 14:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!