Gáz hogy 24 évesen nincs se saját lakásom, se diplomám, se saját kocsim, se párkapcsolatom? 😂
Figyelt kérdés
Csak 2 szakmám van, egy munkám, meg átlag fizum?😂 ja es nő vagyok2019. aug. 30. 11:19
1/35 anonim válasza:
Nem érdekel különösebben, hogy egy ismeretlen mit ért el eddig.
2/35 anonim válasza:
Nem. Nekem 26 évesen lett diplomám, 28 évesen saját lakásom. Saját kocsim nincs, de van céges.
4/35 alletta válasza:
nem gáz. majd alakul az életed, ha teszel is érte. pl. továbbképzed magad.
5/35 anonim válasza:
Ha megelégszel azzal, amid van / épp teszel a céljaid eléréséért, akkor nem.
6/35 anonim válasza:
nekem 3 szakmám van (piacképes és keresett), de mégsincs saját lakás, sőt még jogsi sem (nem is érzem hiányát, de lerakom majd), kapcsolatom volt több is, de elég volt
nem érzem gáznak ezt, ez az én életem, mindenki úgy éli a sajátját ahogy akarja
ha valaki szerint gáz ahol tartasz ne foglalkozz vele, a te dolgod, hogy mit mikor miért csinálsz
7/35 anonim válasza:
Az a gáz, hogy azt hiszed, ettől leszel Valaki.
9/35 anonim válasza:
Dehogy gaz. De azert ha van ra lehetoseg, gyujtogess penzt, h felkeszel mindenre amire lehet az eletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!