Miért adnak hasztalan tanácsokat az embernek még a saját barátai is?
Figyelt kérdés
Idegenektől vagy ismerősöktől még csak elnézhető, ha tanács helyett semmitmondó anekdotával ütnek el egy problémát. 30 éves kor környékén mindenkinek nagy probléma a fix lakhatás tervezése, de egy 28 éves, világ életében egyedül élő embernek ne a családalapítást adjuk tanácsnak. Gúnyos dolog egy ilyen lehetetlen dolgot mondani egy ilyen helyzetben élő embernek. Persze azt nem tudhatják, hogy még szexuális életet is összesen 2-szer éltem, de azt igen, hogy nekem nem szokott párom lenni sohasem.2019. aug. 29. 19:24
1/3 Ramos ökle válasza:
Mindenki olyan tanácsot ad, amilyen telik tőle. Ez nem az ismeretségtől függ csak, hanem az élettapasztalattól, értelmi képességektől, ilyesmi.
2/3 anonim válasza:
Azért tegyük hozzá, vannak "reménytelen" emberek, akiknek semmilyen tanácsot nem igazán lehet adni. Azt úgysem fogja senki megmondani, hogy egy lúzer vagy aki örök életére egyedül marad.
3/3 anonim válasza:
Csak olyantól fogadj el tanácsot aki már járt a cipődben vagyis elérte azt amit te még nem... Mellesleg minek kérsz tanácsot? Szerintem magad kell hogy döntéshez juss akkor szerzel tapasztalatot és később jobbam fogod látni a helyzetet. 17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!