Gáz hogy 24 évesen nincs se saját lakásom, se diplomám, se saját kocsim, se párkapcsolatom? 😂
Két szakmád is van, mi a gond?
Ebből ha csak az egyik is piacképes, jobban kell boldogulj, mint valami gagyi diplomás.
24 évesen nem kötelező saját lakással rendelkezned, különösen akkor nem, ha normálisan tudsz élni a szülői házban. A mediterráneumban nincs is igény a szétköltözésre, egymás alatt-fölött-mellett, egymáshoz ragaszkodva és egymást segítve élnek testvérek és a több generáció.
Ráérsz majd lakáson törni a fejed, ha lesz egy komoly, egész életre tervezett kapcsolatod, akkor majd közös teherviseléssel megvalósítjátok, ha úgy gondoljátok.
De a kapcsolatkeresésre nem kell rágörcsölni, jön amikor jönnie kell, ...tapasztalat
Kocsi?
Nekem 24 éves koromban már volt, mert kellett a munkámhoz, de egy 50ezer Ft-os Trabant Kombi volt csórikám.
Mennyivel voltam ezzel több nálad?:)
Nekem is "csak" egy jó szakmám volt és ma már 3 ingatlanom van. Egy budapesti 3 szobás lakás (örököltem) egy jó helyen levő Pest m-i ház és egy balatoni nyaraló, pedig nem vagyok 100 éves.
Ja és én is nő vagyok.
#11 vagyok!
Viccesek vagytok, lepontozók! Igen, kepzeljétek, VAN kivétel, amikor valakinek 24 évesen kocsija, lakása, párkapcsolata, diplomája van, de persze azt is hozzátettem, hogy ezek közül PUSZTÁN A DIPLOMÁM, autom van öneröből, a lakás NEM! És vállalom is!
Ettöl független, normális, hasznos választ kapott a kérdező, de úgy látom, a mélysötétség és az irigység egyszerre vív véres harcot bizonyos fejekben.
Azért kell lepontozni valakit, mert lemeri írni őszintén, amije van, és mi az ami segítséggel, mi az ami önerőből?
De tudjatok mit, mostantól is lepontozok mindenkit, aki ennek ellenkezőjét írja! Ritka gyerekesek vagytok, főleg ti, 24-nél idösebbek, rátok duplán jellemző az irigykedés....
Csak azért röhögök mert az itteniek 91%anak van 10 diplomája, 3 budai villája, 4 nyelvből felsőfokú nyelvvizsgája.
+ minden férfinak 27 cm-es pénisze van
Baromi szánalmas, hogy itt próbálsz magadnak irigyeket szerezni.
(Negyedik nekifutásra sem jött össze az értelmezés :D)
Ja amúgy a kérdésre válaszolva: nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!