Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg annyira gonosszság az...

Tényleg annyira gonosszság az hogy azt kérem menjen? Gonosz dolog,ha a saját családodat és párkapcsolatodat félted tőle?

Figyelt kérdés

Anyósom 1éve hogy itt van nálunk,ideköltözött hozzánk.Párom dolgozik,én itthon vagyok az 1 éves gyerekkel.

Anyósomnak része van a lakásból,úgy döntöttünk hogy elköltözünk házba,de ő velünk akar maradni,nem fogad el pénzt mert akkor így egyedül maradna.

Elején elvoltunk,aztán fél év és elkezdte kimutatni a foga fehérjét,a hátam mögött páromnak elkezdte mondani hogy én semmit nem csinálok(mikor az egész lakást én takarítom),hogy egy hercegkisasszonyt játszok(mert nem szóltam hozzá,inkább csak hagytam figyelmen kívűl őt),meg hogy egy szar vagyok,mert nem vagyok hajlandó elmosogatni utána is és nonstop takarítani utánuk(van 2 gyerekem akik után folyamatosan pakolok).

Anyósom hozta a kutyáját,aki után csak a szobájában takarít sehol máshol nem takarít ki,de én megteszem.

Rengeteget eszik,de nagyon semmit nem fizet bele és nem is vesz semmit,de elvárja hogy legyen kaja minden nap.

Állandóan beszólogat,mióta itt van a kapcsolatom a párommal megromlott és a süllyesztőben fogja végezni,ha így folytatjuk.

Minden nap feszültség van és viták.

Párom viszont nem akar ellene semmit tenni,mert az anyja állandóan kihasználja azt hogy ha elkezd sírnu akkor eltud vele érni páromnál mindent.

Beleköt mindenbe,folyamatosan cseszeget mindenért,még akkor is ha nem szólok semmit se.

Anyósom próbál kitúrni itthonról,amit el is fog érni mert párom nem hajlandó ellene tenni.

Viszont nekem ez sok hogy semmibe vagyok véve és mindenért engem okolnak.

Gonosz vagyok csak azért mert féltem a kapcsolatomat és a családomat tőle?

Vagy azért mert szeretnék nélüle élni és a nyugodt életet választani?

Beszéltük,hogy mivel én ezt a továbbiakban nem fogom elviselni se tűrni,ezért elfogok menni mert ezt próbálja elintézni az anyósom.

Persze akkor is engem hibáztatott a párom és elhordott szépnek és jónak.

2022. jún. 13. 09:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, remélem, kamu, hogy egy ilyen alkoholista faxszal összeálltªl... Ilyennek egyet se szabadna szülni, kettőt pláne nem.
2022. jún. 14. 15:34
 52/63 Savlekotő ***** válasza:
85%
Szegény gyerekeket sajnálom, piás drogos mentális sérült szaporodik de minek vegyetek nekik is anyagot ..
2022. jún. 15. 00:56
 53/63 anonim ***** válasza:
92%

“Tényleg annyira gonosszság az hogy azt kérem menjen?”

Nem gonoszság, hanem totális jogszerűtlen hülyeség!

Onnan legfeljebb ti mehettek, illetve te, aztán a pasid vagy megy veled vagy nem.

Az anyóst meg a házban lakhatásért élete végéig elpátyolgatja valaki, ha arra kerül a sor, de ez már nem a te gondod.

2022. jún. 15. 09:07
 54/63 A kérdező kommentje:

Nem minden napi használatban volt a drog,max evi 2-3x alkalom adtán ez még az elött volt hogy gyerekünk lett.

Nem rugott be soha,nem volt tajtrészeg soha,ő az a fajta volt aki ha többet ivott akkor jobb kedvű volt,nem az az alkoholista akiket lehet látni napiszinten az utcán.

Mostmar egyik sincs,a sör van csak ha megkívánja,ezért nem fogom megkővezni mert nagyon sokan csinálják ezt vagy rosszabbat.Párom azóta érettebb lett ebből a szempontból,dolgozik kőkeményen hogy mindene meglegyen a családnak.

Nálunk az anyóssal van a probléma,tudom hogy működik ez a féle rendszer így kioktatni se kell,de nem akarja hogy eladjuk és különköltözzön,mert ő nem akar egyedül élni,semmi pénzért.

Megbeszéltük egyenlőre próbálunk megmaradni egymás mellett ahogy tudunk ennyi a történet vége....a kislányommal meg pszichológushoz járok hogy segítsek neki,amit itthon is megteszek neki(nem csak ez az egy gondja volt).

Köszönöm mindenkinek aki irt m1 milyen formában.

A témát lezártam,nem fogok többet írni.

2022. jún. 15. 13:54
 55/63 anonim ***** válasza:
92%

Kitartást! Azért próbálj minél többet megtakarítani, két havi kaucióra. Illetve minél előbb menj vissza dolgozni, mindenkinek könnyebb lesz, ha nem 0-24 órában kell egymást elviselnetek. És te is függetlenebb leszel. Arra figyelj, hogy a férjeddel beszéld meg, hogy visszamennél dolgozni, anyósod meg vigye a háztartást (gyerek meg bölcsibe, kimutathatóan a problémás családok esetén a gyerekeknek jobb a korai bölcsi). Aztán a férjed felé jelezd, hogy nincs rend.

Ha lesz pénzed és tényleg lesz realistása, hogy egyedül el tudod látni a két gyereket egy válàs után, akkor a férjed is talán jobban fog teperni.

2022. jún. 15. 14:39
 56/63 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,próbálok intézni magamnak egy munkát amit a 2gyerek mellett is tudok csinálni,úgy hogy a gyerekeket is eltudjam látni mert se párom,se anyósom nem hajlandó segíteni benne.

Ha tudok mindig félreteszek valamennyit,ha nagy gáz lesz tudok majd hova menni a gyerekekkel és akkor többet is félre tudok majd tenni.

Most egyenlőre semmibe nem szólok,semmit nem csinálok így nyugi van itthon.

Minden féle képpen szeretnék dolgozni ezt ők is tudják.

2022. jún. 15. 19:18
 57/63 anonim ***** válasza:
77%

Tehát anyós nem akar elköltözni, hogy legyen ingyen kaja meg lakhatás, a nyugdíjból pedig minden nap be lehet rúgni.

Sajnos a függők agyára ne alapozzunk, ott már rég nem játszik a józan ész.

A párod azt mondta, őt nem érdekli, mehet ki merre lát, csak néha a gyerekere akarna ránézni... Az anyóst úgyszint nem érdekli. És lenne hova menned. Mi a fenéért vagy még ott?

Ha az én párom azt mondaná, menjek amerre látok, őt nem érdekli, másnaptól azt is letgadnám, hogy alaha ismertem, nem hogy azon gondolkozzak, hogy mikor házasodunk össze... Cseszd meg ez a pasi csak azért tart, hogy szülj neki, semmi másért. Ez régebben talán még divat volt, de ma már nem módi, divattba jött a nők emberszámba vétele meg ilyenek. Mostmár ha lehet inkább ne legyél önműködő biogyerekgyár és multifunkcionális háztartási robot, mert a leírtak alapján annak tartanak.

Nem mellesleg ahogyan azt te is írtad, ezzel tönkre teszitek a gyerekeket is. Raktok a nyakukba egy akkora adag fogyatákosságot, ha örülhetnek, ha annyi vagyonból, amennyit az egész házatok nem ért valamilyen zseni pszichológus életképesre pofozza őket miután kiszabadulnak az otthonnak nevezett gyerekkínzókamrából.

2022. jún. 15. 19:23
 58/63 Savlekotő ***** válasza:
89%
Ön sors rontó akarsz lenni? Véded mentegeted jaj hát csak néha tépett be, lol, Szarik a gyerekeire, ki mondta h mehetsz amrre látsz pont leszarja mert csak a szere érdekli mindkettőt . De te meg azt hiszed a mese vége rózsaszín lesz nem ebből két traumas gyerek lesz..
2022. jún. 15. 21:12
 59/63 anonim ***** válasza:
91%
Pontosan, itt ha anyós kikerülne a képből akkor nem lenne normális kapcsolat és nem lenne normális apa, társ.Anyós csak kifogás.
2022. jún. 16. 06:36
 60/63 anonim ***** válasza:
27%

Hát az anyós jól kihasználta a gyereket, és téged is.

Közösen vettek lakást, de a tulajdonjog nem közösen van bejegyezve, hanem haszonélvezettel? Ez egy hatalmas átverés!

Ez azt jelenti, hogy az anyós azt csinál a lakással, amit akar (csak nem adhatja el), de bármikor kirúghat benneteket, úgy, hogy egy forintot nem fizet cserébe. Ha befizetés arányában lenne a tulajdonjog bejegyezve, akkor más lenne a helyzet, akkor el tudnátok adni a lakást, és mindenki új életet kezdhetne, továbbléphetne, de így jól össze vagytok kötve.

szívás ez a javából. Neki élete végéig meg van a kégli, aztán meg hogy mi lesz vele, tényleg hol érdekelje?

Hogy mit mond az anyós, pont le kell szarni, neked is és a párodnak is. Esetleg te is kinyithatod a szádat, lehet, hogy a párodnak is elege lenne belőle.

Elsősorban mondjuk a pároddal kéne beszélni, hogy mit is akar, veled szeretne élni, vagy az anyuci pici fiacskája akar maradni továbbra is.

2022. jún. 24. 09:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!