Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom miért akar annyira...

Anyósom miért akar annyira fiú unokát?

Figyelt kérdés

Miért van erre rá kattanva? Pedig neki amúgy van fia is lánya is, szóval nem lehet azért mert nála ez kimaradt. Emlékszem amikor sógornőm kislányt szült is milyen csalódott volt. Most mondta hogy reméli az enyém fiú lesz. Másnak is ilyen mániákus az anyósa? Nem értem miért érdekli ennyire, egyik unokával sem törődik igazából. Ő csak babázni szeret meg dicsekedni. Utána már nem érdekli a gyerek ha nagyobb.

Nálatok hogy álltak anyósok/apósok/ szülők ehhez a témához?

2022. szept. 29. 20:37
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
37%
#30 Mint korábban mondtam: mindenkinek addig számít, ameddig meg nem születik. Utána már csak szeretni kell, aki nem így van vele, annak baj van a fejében. Elég fura, hogy benned ezért van tüske, nemhogy örülnél neki, hogy a születés pillanatától kezdve imádja a papa az unokát.
2022. szept. 30. 22:39
 32/33 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem semmi fura nincs abban, hogy rosszul esett a reakciója és nem tudom neki elfelejteni, de természetesen sokkal többet nyom a latban a hozzá való viszonyomban az, hogy mennyire szereti az unokáját mióta megszületett.
2022. szept. 30. 23:17
 33/33 anonim ***** válasza:
94%
Valami hülyének úgy látszik, örömet okoz, ha minden választ lepontoz.
2022. okt. 1. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!