Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom miért akar annyira...

Anyósom miért akar annyira fiú unokát?

Figyelt kérdés

Miért van erre rá kattanva? Pedig neki amúgy van fia is lánya is, szóval nem lehet azért mert nála ez kimaradt. Emlékszem amikor sógornőm kislányt szült is milyen csalódott volt. Most mondta hogy reméli az enyém fiú lesz. Másnak is ilyen mániákus az anyósa? Nem értem miért érdekli ennyire, egyik unokával sem törődik igazából. Ő csak babázni szeret meg dicsekedni. Utána már nem érdekli a gyerek ha nagyobb.

Nálatok hogy álltak anyósok/apósok/ szülők ehhez a témához?

2022. szept. 29. 20:37
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
83%
Mert marhára be van telve magával.. aztán megszületik és "hogy van a drága kedvenc kisunokám?"
2022. szept. 29. 21:44
 12/33 anonim ***** válasza:
75%

"Ha csak lány születik, ki viszi tovább a nevedet? nyílván szomorú, ha kihal egy név.. "

Ezt is a Kis és Nagy vezetéknévvel élők szokták mondani.

Én nemesi családból származom és senki sem viszi tovább a nevet a mi águnkról, sőt gyerekem se lesz. És akkor mi van? A Föld így is forog tovább valószínűleg.

2022. szept. 29. 22:00
 13/33 anonim ***** válasza:
27%
Nem vagyok se Kis, se Nagy, sőt Kovács se ;) engem foglalkoztat, hogy tovább menjen a nevem. Miből gondolod, hogy ÉN nem származom nemesi családból? :) Nem írhatom le a gondolatomat? Az, hogy téged nem érdekel attól még mást még lehet.
2022. szept. 29. 22:04
 14/33 anonim ***** válasza:
66%
Ügyesek vagytok, hogy az eltörölt, betiltott egykori nemesi címre veritek magatokat. :)
2022. szept. 29. 22:07
 15/33 anonim ***** válasza:
84%
Ebben a sztoriban az a legszomorúbb, hogy a gyerek, aki semmiről nem tehet fogja megszívni, ő fogja érezni, hogy "csak egy lány".
2022. szept. 29. 22:13
 16/33 anonim ***** válasza:
12%
Az egyik énekes Jason Derulo örült neki hogy kisfia született neki mert úgy nyilatkozott hogy a nővérének meg a bátyjának lánya van és emiatt hogy az ő gyereke fiú lett valaki tovább viszi a nevet a családban
2022. szept. 29. 22:15
 17/33 anonim ***** válasza:
88%
A második gyereket várjuk, ő is kislány lesz, mint a nagy. Ne tudd meg, miket kapok miatta. Egy rokon közölte, hogy emiatt ő csalódott bennem. Amikor a munkahelyen megtudták, volt két nő, akik azzal kezdték kapásból, hogy ne aggódjak, a másik már biztos fiú lesz. Anyuék is nagyon érdekesek, amióta kiderült, hogy lány, úgy viselkednek, mintha nem is létezne a terhességem, pedig az elsőnél meg voltak őrülve. Meg olyat is kapok, hogy nincs mese, ilyen esetben szülni kell még. Amikor mondom, hogy nem, kettőnél megállunk, úgy néznek rám, mintha valami szörnyű dolog történt volna velem. Nem normálisak, nem értem, mi ez a fiú őrület.
2022. szept. 29. 22:33
 18/33 anonim ***** válasza:
67%

Én azt az indoklást kaptam, hogy úgy illik, ha az első fiú, utána már lehet lány. Először lányunk született. Nagy, szép, erős, egészséges, mégis panaszolták, hogy később kellett volna születnie, mert a fiú kellett volna előbb. Másodszor fiú lett, akkor megnyugodtak kicsit, bár probléma, hogy az öcsi hogy védje meg a nővérét, mégiscsak fordítva szabályos. A következő szöveg az volt, hogy most egy harmadikat, mert úgy szép a magyar család.

Szórakoztató család, én jókat derülök rajta.

2022. szept. 29. 22:42
 19/33 anonim ***** válasza:
81%
Egyszer ilyenrol olvastam hogy az a nő a normális aki fiút szül első gyerekkent
2022. szept. 29. 23:21
 20/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Megkérdeztük már de nem tudott értelmes választ adni. De szerintem úgy van ő is hogy illik szülni egy fiút. Attól nem tarthat igazából hogy nem lesz aki vigye a nevét tovább mert van a másik fiánál 3 fiú unoka. Egyszerűen úgy vagyok mint a 17, mert már mondta azt is hogy ha ez nem akkor a második legyen fiú. Pedig eddig nem került szóba hogy hány gyerek lesz.

11 Igen, sajnos ő pontosan ilyen képmutató.

15 Sajnos ebben nagy igazság van, mert a másik lány unokát sem nézi olyan sokba. Mármint látom hogy különbséget tesz a fiú unokák és a kislány között.

Imádkozom hogy lány legyen, akkor talán nyugtom lesz tőle 🙏

2022. szept. 30. 05:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!