Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért van ilyen sok utálatos...

Miért van ilyen sok utálatos anyós?

Figyelt kérdés
Az én anyósom szuper és természetesen még nagyon sok másik anyós is szuper, de eszméletlen sok olyan kérdést látni itt, ahol nagy bajok vannak az anyósokkal. Szóval ez ihlette a kérdésem, hogy hogyhogy ilyen sok gonosz és utálatos anyós van, miért van sok ilyen fiús anyuka, akik képtelenek elengedni a fiukat?
2022. szept. 1. 13:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%
Mert sok meny az anyós nyakára költözik és elvárja hogy ő legyen ott a királynő.
2022. szept. 1. 16:12
 12/25 anonim ***** válasza:
32%

Igen. A tükéletes menyek és kiállhatatlan anyósok világában élünk.

Érdekes, a környezetemben egy kirívó anyós/meny konfliktust sem látok.

2022. szept. 1. 16:18
 13/25 Darius- ***** válasza:
83%
Ha belegondolok, lehet azért, mert félnek a magánytól. Akiknek a férje (anyósnak) meghalt ez gyakoribb.
2022. szept. 1. 20:37
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincs annyira sok csak nyilván ha nincs semmi surlódás azt senki nem teregeti ki.
2022. szept. 1. 22:35
 15/25 anonim ***** válasza:
77%
Meg akinél súrlódás van, az sem feltétlen teregeti ki, mert nem ezen a platformon él, vagy éppen normális ember, és tudja, egy konfliktusban a saját igaza legfeljebb 50%-a a történetnek, és nem az okoz neki örömet, hogy idegenek egyoldalúan támogatják az interneten.
2022. szept. 2. 06:33
 16/25 anonim ***** válasza:
75%

Tök nem mérvadó, amit itt olvasol. A fele kamu :D

Nekem volt bűnrossz anyós-jelöltem (utáltam, mint a szrt, mert egy valláskárosult hülye volt - sajnos tényleg az)

A barátom anyja ellenben tök kedves, szerethető nő.

2022. szept. 2. 07:23
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

9.

Fogalmad nincs az életről és az emberi tulajdonságokról.

"Miss pcsa"... te milyen anyós leszel, ha már fiatal nőként (legalábbis annak vallod magad) így beszélsz?

2022. szept. 3. 20:39
 18/25 anonim ***** válasza:
48%

Az anyósok igen ilyen utálatosak,hogy mindig bántják a "kicsi menyüket", sajnos van olyan anyós,hogy annyit tür a menyének, hogy hihetetlen,mivel szeretné, hogy a fia boldog legyen, csak az a baj, hogy az anyós látja, hogy a fia sem boldog, ugye nehezebb válni, ha már gyerekek is vannak.

Mindenki nézzen magába,akár anyós,akár meny.

2022. szept. 22. 13:07
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tündér volt anyósom, ennek az idillnek a gyerekem születése vetett véget. Pedig igyekeztem hogy ne érezze úgy hogy hanyagoljuk, mégis ezt a mosolygós terrort alkalmazza rajtam és állandóan írogat a férjemnek hogy ha jönnek át a barátaink is miért nem hozzá mennek át velünk, ha elmegyek sétálni a babával akkor őt miért nem hívtam? Nem érti meg ha nem vele akarunk mindig lenni. Kicsit sok ez nekem. Nem értem miért kellene mindenhol ott lennie vagy miért nem sétálhatok nélküle a gyerekemmel. Ezzel a viselkedéssel leginkább csak taszít. Már a külföldre költözésen gondolkozunk, pedig eddig örültünk hogy milyen jó lesz majd ha tud segíteni az unokákkal, így mindenki nyer. Kicsit mintha beleőrült volna a helyzetbe és azt hinné neki született gyereke.
2022. okt. 3. 10:29
 20/25 anonim ***** válasza:
33%

19.

Honnan tudja, hogy ki megy hozzátok és te mikor sétálsz a babával?

2022. okt. 3. 11:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!