Miért van ilyen sok utálatos anyós?
Szerintem alapvetően nincs olyan sok borzasztó anyós, csak a nők nagy része bántásnak veszi fel azt, amit a saját anyjától meg simán elnéz. És ebből lesz az, hogy az anyós gonosz, pedig lehet, hogy ő is csak pont annyit magyaráz, mint a másik szülőpár, de a saját gyereküknek ez nem tűnik fel, hisz inkább az ő nézeteik kötött nőtt fel.
Most mondok egy példát, a szomszéd anyuka ilyem brutál túlféltő, az ő gyereke nem játszhat a füvön, mert ott bogarak vannak, nem ehet darabosat, 23-24 fokban is kabátban hozza ki, satöbbi.
És akkor múltkor elkezdett panaszkodni, hogy az anyós meg merte kérdezni, nem kellene-e egy pulcsi a gyerekre, mikor kint voltak, és hogy az ő anyósa mindig túlfélti a gyereket :D Na és, amit az anyósa csinál, az sosem jó amúgy, bezzeg az ő anyja..
Na most, mivel régóta lakunk egymás mellett, én ismerem mindkét szülőpárt, és szerintem messze az anyósáék a normáliskabbak..
És miért van ennyi okoskodó, nagyképű miss pcsa meny?
Fiatal nő vagyok, gyerek még csak tervben, de elájulok, milyen undorítóan beszél (élőben persze a fele kussol és nyalizik) itt némelyik kis szajha a szerelme édesanyjáról. Hihetetlen ez a rosszindulat, ha a férjem így nyilatkozna az anyámról vagy épp én az övéről, biztos lenne belőle egy komoly elbeszélgetés.
Ne merjen semmilyen tanácsot adni, mit tud ő a vén hülye fejével, de azért ingyen bébicsősznek álljon rendelkezésre, lakjunk min. több tucat km-re egymástól, ne telefonáljon már napi 10 percet a férjemmel, mit akarja olyan sokat látni az unokát, hogy mer rászólni, neadjisten rákiabálni, ha nem viselkedik (mert én ugye roppant “alternatív” módon “nevelem”, nehogy sérüljön a kis lelkecskéje), hát én komplett használati utasítást adok hozzá, attól nem térhet el senki stb stb.
Sógornőm is megpróbálta ezt a viselkedést, csak felénk ez nem szokás és nem számított rá, hogy anyukánk alaposan ki fogja osztani 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!