Más is rosszban van az anyósával,apósával?
20 F vagyok
Egy társkeresőn megismerkedtem egy 19 éves lánnyal.
Sokadik randi után bemutatott a szüleinek, és hát egyáltalán nem nyertem el a szülei szimpátiáját.
Ugye én dolgozom,nem járok egyetemre,raktárban vagyok targoncás.
Ezt is állandóan megjegyzik,hogy miért nem egyetemista vagyok,mint az ő drága lányuk,nyíltan az anyós megmondta nekem,hogy a lányának mást képzel el párjaként,mint egy targoncást.
Egy kis panel garzont bérlek.
Jöttek a megjegyzések hogy egész életemben,ha nem lesz diplomám albérletben fogok élni,másnak fizethetek.
A barátnőm jó szívű próbálta enyhíteni a feszültséget,hogy majd vendégül látjuk nálam,főz az anyjára nálam,anyja kerek perec kijelentette,hogy oda biztos,hogy nem megy.
Aztán egyszer náluk ettem politikára terelődött a szó
( tudtam hogy az öregek nagy fideszesek)
barátnőm mesélte régebben,hogy fideszesek gondoltam úgy se kedvelnek legalább okuk is legyen rá.
Szóval politikájára terelődött a szó, elmondtam a fideszt minden sz@rnak,a birka követőivel együtt.
Úgy elvörösödtek,mintha fel akarnának robbanó dühükben.
Aztán az "após" is megszólalt
-Te ilyen kommunista kölök vagy??
azt nem tudom mit jelent, én csak 20 éves vagyok,maguk éltek akkor,de mondtam neki hogy nagy DK szimpatizáns vagyok
Gyurcsány volt a legjobb miniszterelnökünk
( persze ez nem igaz,nem így gondolom) csak jó volt idegesíteni őket.
Ha láttátok volna azt a nézésüket,elvörösödtek, egy kanál vízben megtudtak volna folytani :D
Jót röhögtem magamban rajtuk.
Igazából nem érdekel a politika,de mostantól akárhányszor találkozok velük,jó hangosan fikázni fogom a fideszt.
Előtte se kedveltek,most legalább legyen okuk rá.
Hehe!
Jót mosolyogtam a sztorin, mivel ismerős nekem is ez a szitu!
Én büszke vagyok rád, hogy nem vagy megalkuvó, hanem szembementél az árral, megnéztem volna a jelenetet! :D
"gondoltam úgy se kedvelnek legalább okuk is legyen rá."
Na, ez az!
Nálunk is apósomék az elvakult fidesznyikek (bár amióta rezsiemeleés lesz, már mintha meginogtak volna kissé) és totál lenézőek, pedig nekik nincs mire, mivel én iskolázottabb vagyok, mint ők viszont a sógoromék alatt állok.
Eleinte én próbáltam alkalmazkodni, meghunyászkodni, kedveskedni, de semmit sem ért, így végül nekem is elegem lett, betelt a pohár és szembeszálltam.
Azóta úgy vettem észre, hogy ha nem is szeretnek, de legalább méltóságom lett és kerüljük a kínos témákat vagy ha mégis felhozódik, akkor megvédem az álláspontomat és csörtézünk aztán mindenki lenyugszik.
Ők mást akartak, én is másmilyen rokonságot képzeltem el magamnak, de sajnos az ember ezt nem választhatja meg! Ignorálni kell őket és leredukálni velük a kapcsolatot minimálisra.
Meggyőzni őket nem lehet, kényszeríteni őket a józan gondolkodásra nem lehet, szűk látókörűségüket megváltoztatni nem lehet.
El kell fogadni, hogy ez van és amennyire lehet, távol maradni tőlük!
Nem vagyunk rosszban, de nem is szeretjük egymást.
Mondjuk úgy, hogy tiszteletben tartom, hogy ők mások és nem kívánok velük túl sokat egy légtérben lenni, nehogy összevesszünk! :D
"Aztán az "após" is megszólalt
-Te ilyen kommunista kölök vagy??
azt nem tudom mit jelent, én csak 20 éves vagyok,maguk éltek akkor"
:))))
Én nagyon bírlak! :D
Szerintem jól tetted, hogy nem szaladsz a szeretetük után, mikor láthatóan ők már eldöntötték, hogy egy targoncást nem kívánnak vejüknek és fejedre is állhatsz, ez már akkor sem fog megváltozni. Kár lenne pedáloznod, legalább akkor magadhoz légy hű és vállald önmagad ebben a kapcsolatban teljes egészében!
Am. szerintem többet kereshetsz, mint egy diplomás pedagógus, szóval diplomával is éhen lehet halni!
Szerintem akkor már jobb egy dolgozó targoncás.
De nyugodj meg, sokaknak nem sikerült jó anyóst-apóst kifogni!
Az a lényeg, hogy ti a pároddal nagyon szeressétek egymást és akkor nincs akadály előttetek!
Köszönöm,nagyon sok pozitív választ kaptam.
Én az elején tényleg próbáltattam magamat elfogadtatni velük.
Aztán rájöttem,hogy így se úgy se kedvelnek,fogadnak el és a legkevésbé se tisztelnek,akkor én ugyan minek tegyem?
Azt gondolom, 20 éves vagy, valószínűleg nem ezt a lányt veszed majd feleségül, szóval semmi nem vész el, ha nem szeretek.
Lehet, hogy tényleg gyerekes ebbe belemenned, dehát tőlük talán normális dolog munka alapján leszólni valakit? Dolgozol, becsületes munkád van, önállóan éldegélsz, léhűtő nem lehetsz.
A főcigány imádatát meg én sem hallgatnám, az tuti.
"a tudtom és belegyezésem nélkül el mondata az anyósom a lányának, vagyis a feleségemnek"
Miből kellett volna sejtenie, hogy el akarsz titkolni a saját feleséged elől egy ilyen fontos dolgot?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!