Más is rosszban van az anyósával,apósával?
20 F vagyok
Egy társkeresőn megismerkedtem egy 19 éves lánnyal.
Sokadik randi után bemutatott a szüleinek, és hát egyáltalán nem nyertem el a szülei szimpátiáját.
Ugye én dolgozom,nem járok egyetemre,raktárban vagyok targoncás.
Ezt is állandóan megjegyzik,hogy miért nem egyetemista vagyok,mint az ő drága lányuk,nyíltan az anyós megmondta nekem,hogy a lányának mást képzel el párjaként,mint egy targoncást.
Egy kis panel garzont bérlek.
Jöttek a megjegyzések hogy egész életemben,ha nem lesz diplomám albérletben fogok élni,másnak fizethetek.
A barátnőm jó szívű próbálta enyhíteni a feszültséget,hogy majd vendégül látjuk nálam,főz az anyjára nálam,anyja kerek perec kijelentette,hogy oda biztos,hogy nem megy.
Aztán egyszer náluk ettem politikára terelődött a szó
( tudtam hogy az öregek nagy fideszesek)
barátnőm mesélte régebben,hogy fideszesek gondoltam úgy se kedvelnek legalább okuk is legyen rá.
Szóval politikájára terelődött a szó, elmondtam a fideszt minden sz@rnak,a birka követőivel együtt.
Úgy elvörösödtek,mintha fel akarnának robbanó dühükben.
Aztán az "após" is megszólalt
-Te ilyen kommunista kölök vagy??
azt nem tudom mit jelent, én csak 20 éves vagyok,maguk éltek akkor,de mondtam neki hogy nagy DK szimpatizáns vagyok
Gyurcsány volt a legjobb miniszterelnökünk
( persze ez nem igaz,nem így gondolom) csak jó volt idegesíteni őket.
Ha láttátok volna azt a nézésüket,elvörösödtek, egy kanál vízben megtudtak volna folytani :D
Jót röhögtem magamban rajtuk.
Igazából nem érdekel a politika,de mostantól akárhányszor találkozok velük,jó hangosan fikázni fogom a fideszt.
Előtte se kedveltek,most legalább legyen okuk rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!