Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Más is rosszban van az anyósáv...

Más is rosszban van az anyósával,apósával?

Figyelt kérdés

20 F vagyok

Egy társkeresőn megismerkedtem egy 19 éves lánnyal.

Sokadik randi után bemutatott a szüleinek, és hát egyáltalán nem nyertem el a szülei szimpátiáját.

Ugye én dolgozom,nem járok egyetemre,raktárban vagyok targoncás.

Ezt is állandóan megjegyzik,hogy miért nem egyetemista vagyok,mint az ő drága lányuk,nyíltan az anyós megmondta nekem,hogy a lányának mást képzel el párjaként,mint egy targoncást.

Egy kis panel garzont bérlek.

Jöttek a megjegyzések hogy egész életemben,ha nem lesz diplomám albérletben fogok élni,másnak fizethetek.

A barátnőm jó szívű próbálta enyhíteni a feszültséget,hogy majd vendégül látjuk nálam,főz az anyjára nálam,anyja kerek perec kijelentette,hogy oda biztos,hogy nem megy.

Aztán egyszer náluk ettem politikára terelődött a szó

( tudtam hogy az öregek nagy fideszesek)

barátnőm mesélte régebben,hogy fideszesek gondoltam úgy se kedvelnek legalább okuk is legyen rá.

Szóval politikájára terelődött a szó, elmondtam a fideszt minden sz@rnak,a birka követőivel együtt.

Úgy elvörösödtek,mintha fel akarnának robbanó dühükben.

Aztán az "após" is megszólalt

-Te ilyen kommunista kölök vagy??

azt nem tudom mit jelent, én csak 20 éves vagyok,maguk éltek akkor,de mondtam neki hogy nagy DK szimpatizáns vagyok

Gyurcsány volt a legjobb miniszterelnökünk

( persze ez nem igaz,nem így gondolom) csak jó volt idegesíteni őket.

Ha láttátok volna azt a nézésüket,elvörösödtek, egy kanál vízben megtudtak volna folytani :D

Jót röhögtem magamban rajtuk.

Igazából nem érdekel a politika,de mostantól akárhányszor találkozok velük,jó hangosan fikázni fogom a fideszt.

Előtte se kedveltek,most legalább legyen okuk rá.

2022. aug. 22. 14:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
26%
Sztem érdemes jóba lenni az apóssal/anyóssal. Pont azért nem szeretnek, mert értelmiségiek te meg egy buta parasztként viselkedsz. Előbb-utóbb a lányuk is be fogja látni, hogy akkora szellemi fölényben van veled szemben, hogy nincs értelme veled maradni. Összejön a melóhelyén az SSC-ben valami műveltebb és gazdagabb pasival te meg hajkurászhatod a sori mamákat 6 osztállyal. Ott legalább te leszel szellemi fölényben.
2022. szept. 4. 09:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!