Más is rosszban van az anyósával,apósával?
20 F vagyok
Egy társkeresőn megismerkedtem egy 19 éves lánnyal.
Sokadik randi után bemutatott a szüleinek, és hát egyáltalán nem nyertem el a szülei szimpátiáját.
Ugye én dolgozom,nem járok egyetemre,raktárban vagyok targoncás.
Ezt is állandóan megjegyzik,hogy miért nem egyetemista vagyok,mint az ő drága lányuk,nyíltan az anyós megmondta nekem,hogy a lányának mást képzel el párjaként,mint egy targoncást.
Egy kis panel garzont bérlek.
Jöttek a megjegyzések hogy egész életemben,ha nem lesz diplomám albérletben fogok élni,másnak fizethetek.
A barátnőm jó szívű próbálta enyhíteni a feszültséget,hogy majd vendégül látjuk nálam,főz az anyjára nálam,anyja kerek perec kijelentette,hogy oda biztos,hogy nem megy.
Aztán egyszer náluk ettem politikára terelődött a szó
( tudtam hogy az öregek nagy fideszesek)
barátnőm mesélte régebben,hogy fideszesek gondoltam úgy se kedvelnek legalább okuk is legyen rá.
Szóval politikájára terelődött a szó, elmondtam a fideszt minden sz@rnak,a birka követőivel együtt.
Úgy elvörösödtek,mintha fel akarnának robbanó dühükben.
Aztán az "após" is megszólalt
-Te ilyen kommunista kölök vagy??
azt nem tudom mit jelent, én csak 20 éves vagyok,maguk éltek akkor,de mondtam neki hogy nagy DK szimpatizáns vagyok
Gyurcsány volt a legjobb miniszterelnökünk
( persze ez nem igaz,nem így gondolom) csak jó volt idegesíteni őket.
Ha láttátok volna azt a nézésüket,elvörösödtek, egy kanál vízben megtudtak volna folytani :D
Jót röhögtem magamban rajtuk.
Igazából nem érdekel a politika,de mostantól akárhányszor találkozok velük,jó hangosan fikázni fogom a fideszt.
Előtte se kedveltek,most legalább legyen okuk rá.
Gyerekesen viselkedsz, bár mondjuk 20 évesen szabad.
Majd az idő eldönti együtt maradtok e.
Megnéztem volna ezt a beszélgetést XD
Ahogy így leírtad apósékat, nem hiszem hogy jóban lehet lenni velük. Nem is akarnék, fenét kellenek ilyen alakok az életembe, a lányukkal randizok nem velük. Nekem csak apósommal van baj, ő ez a tipik vidéki "van egy szép lányom, egy puskám meg egy ásóm haha" dinka bácsi aki betegesen próbálja birtokolni a 23 éves lányát és ijesztgetni, poénosan fenyegetni próbál. Amit én szánalmasnak tartok de a barátnőm kedvéért nem teszem szóvá vagy olvasok be neki.
Szerintem se lehet velük jóban lenni.
Első néhány alkalommal próbáltam,igyekeztem, de minek nyaljanak sünt.
A Fidesz az imádatuk tárgya,nagyon jó szívvel fogom elmondani minden sz@rnak a kedvenc vezérüket.Legyenek csak idegesek.
"ha nem lesz diplomám albérletben fogok élni,másnak fizethetek."
- Diplomásként meg a bankoknak fizethetsz majd.
Egyébként a friss diplomásnak se telik többre egyedül, mint egy garzon, és akkor még örülhet. Megjegyezheted még azt is nekik, hogy Te legalább elköltöztél otthonról, szemben sok fiatallal akár diplomásokkal is.
Ott rontottad el, hogy szándékosan provokáltad őket, gyerekesen viselkedtél. Mert ha kiállsz a véleményedért, azzal hibát sosem követhetsz el, bármit is gondoljanak rólad, az csak róluk mond véleményt. Véleménybeli vitám nekem is van az apósommal, amit már meg nyerek azzal, hogy nyugodt maradok, míg őt magával rántják az érzései.
De iszapbirkózást nehéz megnyerni egy disznóval szemben. Szóval maradj állva.
Kitartás, nemsokára indul a tanév.
Igazi kreált sztori, de nice try... :)
Ha sztori igaz, max. abban vagy hibás, hogy provokáltad őket, de még ezt is meg tudom érteni vmilyen szinten.
Szegény lánynak nagyon buta szülei vannak: a kommunistázás nem kicsit vicces egy fideszestől, azt meg nem tudom, miből gondolják, hogy diplomával sokkan könnyebb.
Az én apósomék is hasonlóak. Mindig mindent leszóltak, sose segítettek és a világnézetük is távol áll tőlem. De mondjuk már a harmincas éveimben vagyok és több, mint 10 éve vagyunk együtt és az idő szerencsére engem igazol.
A lényeg, hogy beláttam, hogy ha a lányukkal akarok lenni, akkor muszáj egy elfogadható kapcsolatot fenntartanom velük.
Ez sokszor nem könnyű, de összességében megéri.
viccesek amúgy,szerintem fideszesek a kommunisták,a rendszerváltáskor ugyanazok a proli emberek maradtak hatalmon,ezért tart itt az ország.
amúgy diplomásként sincs jobb sora az embernek,csak görnyed a gép előtt és ugyanúgy albiba megy haza és esély sincs lakást venni, szval hülyék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!