Felelőtlen nagymama az unoka kárára bulizik?
1 éves lett a gyerekünk. A feleségem anyja eddig egyszer sem látta. Ok: náthás, beteg, láza van folyamatosan. 2020 óta sokadik alkalommal koronavírusos. Teljesen ledönti mindig a lábáról de nem érdekli. Tegnap volt az unokája 1. születésnapja, megint pozitív volt 2 nappal elötte. Nekem is hihetetlen, de papírjai is vannak róla és tényleg mindig rohadt beteg. A gyerek születésekor is koronás volt éppen, nem tudott jönni. Ha nem az, akkor hasmenés-hányás vírus, láz, nátha, stb. Mindig valamivel beteg. Honnan kapja el? Bulikba jár, bulikat tart! 10-20 fős eseményeket, mindenhonnan jött emberekkel. Minden hétvégén. Hétköznap meg fürdőkbe, wellness hotelekbe jár, meg külföldi nyaralásokra. Ezekben szedi össze a betegségeket. Nem kapcsolódik ide de a férje pénzes volt és a halála óta szórja a pénzt, úgy él mint egy 20 éves, közben 60! Nem dolgozik sehol, délben kel fel, nem főz, nem takarít, stb.
Amikor élt az após, minden úgy volt mint bárki másnál, tipikus nagymama volt, utána lett ilyen. Az fáj nekünk a legjobban, hogy addigra lett ilyen mire nekünk gyerekünk lett. A másik lányának a gyerekei mellett igazi nagymama volt, vigyázott rájuk, sütött nekik, játszottak, stb, de ők már középiskolások, egyetemisták. Direkt megkértük, hogy nem menjen most el buliba, hogy el tudjon jönni az unokája születésnapjára. De csak azért is elment. Aztán már köhög, fullad, hőemelkedése van. Így ismét nem hívtuk el. Már úgy vagyunk vele, hogy félünk tőle, hogy a gyerekre hozna valami kórt mert olyan mint a szivacs. Ha valaki elköhinti magát mellette, ő lázzal ébred másnap. Kivizsgáltatni nem hajlandó magát, az unoka miatt se! Csak a buli számít a sok idegen baráttal. Amúgy ő semmire nem vigyáz, simán megfertőz bárkit! Nekünk mondjuk szól a gyerek miatt, meg lehet azért, hogy ne kelljen eljönnie, de másokat Isten óvjon tőle.
Másnak is van ilyen idióta anyósa vagy engem áldott meg az ég? Nagyon mérges vagyok rá! Feleségem teljesen kivan, hogy a saját családjától 0 segítséget kap, plusz az Anyja lejáratja magát és a teljes családot a viselkedésével. Azt félve hozom fel, hogy tudomásom van róla, hogy fiatal harminc éves fiúkat szed fel, meg külföldi “egzotikusokat”. Biztos vagyok benne, hogy ezért is jár ki külföldre, ilyen csóri tengerparti országokba nyaralgatni. Egyszer mondta valaki, hogy egy fiatal fekete fiúval látta Szentendrén andalogni a mamát … hiteltelen ember mondta, de ezt is elhiszem. Szerencsére a feleségem fülébe nem jutnak ezek el, meg nem egy városban lakunk vele.
Tiszta Esmeralda-sorozat amit az anyós művel! Hihetetlen!
Nem a nagyinak kell nevelni a gyereket.
Tud élni az öreglány, jól teszi, ha megteheti.
Mondjuk a szülinapi buli előtt héten visszafoghatta vola magát.
De mi az, hogy az unoka kárára bulizik? ezt nem értem.
Itt legfeljebb te fröcsögsz és pletykálkodsz összevissza, ami még egy öreg, primitív tanyasi asszonynál is undorító, de egy férfinél (?) egyenesen visszataszító!
Ez meg miféle marhaság?
"Egyszer mondta valaki, hogy egy fiatal fekete fiúval látta Szentendrén andalogni a mamát … hiteltelen ember mondta, de ezt is elhiszem"
HITELTELEN ember a pletyópartnered, de te azért továbbterjeszted bőszen!
Mondjuk nem tudom, hogy miért olyan kiemelten felháborító a pasi színe, hogy ezen lovagolsz?
Speciel én is "andalogtam" már fekete fiúval- igaz, nem Szentendrén, hanem Siófokon - mivel a telekszomszédom fia és jött segíteni egy szakmai kérdésben, mert ő van otthon a témában.
És segítek neked!
Az anyós már - a betegségeit leszámítva - biztos ment volna a gyerekhez, de nyilván utál téged mint a szart és kerüli a találkozásokat veled, amit valljuk be, meg is lehet érteni! ...különösen ha csóri gyerek még rád is hajaz.
Kérdező, arra nem gondoltál, hogy valamiért nem is kíváncsi arra a picire?
Lehet épp miattad.
Szerintem sem normális, amit művel, de ha egy fiatalabb pasival érzi jól magát, hát legyen azzal. Nincs hozzá közöd, SENKINEK nincs köze ahhoz, ki, kivel van együtt. Ezt kéne már másoknak is felfogni!
Persze elhiszem hogy szarul esik, de biztosan van miértje! Egyébként jó orvosa lehet, ennyit nem lehet beteg az anyós... vagy mindig azt a tesztet húzzák ki neki, ami DIREKT pozitívat tesztel, mert ilyet is hallani.
Félsz, mi? Hogy a mami bemutatja az aktuális néger pasijait a családnak, aztán a feleséged is elcsábul. :D
A mamának a saját dolga mit csinál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!